Šta je novo?

DOOM3 izlazi na leto!

eternity

Čuven
Učlanjen(a)
08.01.2003
Poena
650
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel 14700K + NH-D14
Matična ploča
Gigabyte Z790 Aorus Elite X AX
RAM
Kingston 32GB (2x16GB) DDR5 6400MT/s CL32 FURY Renegade
GPU
RTX 3090 founders edition
Storage
Samsung M2 970 EVO Plus 500GB
PSU
EVGA 1000W GQ
Kućište
Antec NX360
Monitor
LG UltraGear 27GP850-B
Mobilni telefon
iPhone 14 PRO MAX
Pristup internetu
  1. Optički internet
Isto to najavise za HL2...
A ja taman hteo da prodam komp na leto i odem negde na letovanje...
Nesto mi se cini da cu da brckam noge u lavoru umesto u moru :d

Kada sam jednom prilikom izjavio da cu nakon sto odigram doom3 i hl2 prestati da igram video igre, jedan drugar mi rece: " Nikola, ne dizi ruku na sebe!". :)

Najzad... nesto igram onu betu zadnjih dana i ako ostane na onome nece to biti nesto extra...

ne znam zashto to chinish sebi.. samo kvarish pravi prvi utisak igre... sve te bete alfe demoi su chista glupost za obichnog gamera jer samo spojluje pravi filing :p

Aaaaaa sa srecom vise, da mi je znat koja je optimalna konfiguracija biti potrebna za tu igru ???

Jeste, tih najava je bilo i prosle godine...a i pretprosle

Ma te igre uopste ne postoje. To je samo mit napravljen da bi se punile news sekcije :)

OptiPlex je napisao(la):
Nikada nisu ovako konkretno "lagali"!

OptiPlex je napisao(la):

postoji jedna razlika a to je da sad nVidija ima graficku sa kojom ce da bude konkurentna i nema vise razloga da koci bilo sta ;)

Da, do sada je bilo u nasem interesu da ne izbace ovu igru. U medjuvremenu smo kupili nesto bolje kartice i dogodine kada izbace igru taman ce nam trebati samo nekih stotinjak eura da je igramo... :)

Super. Jos samo da izadje sve to. A samo sto nije.

Velika greska !;) Kako sad na 40 C da oladim overklokovani komp :)

Nadam se da nece izaci bar jos koji mesec ...dok ne pokupujemo GF6 ,X800 ...
Mislim koliko ljudi "docekuje" ove naslove sa gf3,4\r8500 do gffx\r9600 sto nije dovoljno..

Ma ne... sta to je isto kao da igram demo ima samo 3 nivoa (+ neki modovani).... jedino sto igra radi lepo dok neko ne iskoci iza coska...

Vrh Dno