Šta je novo?

doom3: glavonja u paklu, kako?

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
dosao do big bossa u paklu, neki mnogo veliki..... iza mi se prvo pojavi neka kocka sa dusama :save me save me..." i onda krenem sa ovim da se rokam...ispraznio sam 28 BFG u njega, 450 plazme...neznam koliko raketa, ali on i dalje ide i seje neke letelice sa reflektorima i neke zute lopte....

kako ga ubiti, HELP!!!!!!!!!!!!!!

thx

davno sam to presao, ali koliko se secam, mozes da ga pobedis samo sa onim soul cubeom ... ne drzi me previse za rec, ali probaj :)

Kad je bre ovaj forum sutnuo cirilicu? Bio sam ubedjen da sam je video negde.
Dakle ono sto sam pokusao da kazem na cirilici je: ono sto mu leti iznad glave nisu letelice sa reflektorima nego tragaci (seekers) kao sto ti glas kaze. potamani njih sa raketama po onda vosti sa bfg-om po kugli na demonovim ledjima koja ih proizvodi. znaci kad skines poslednjeg tragaca demon pocinje da ih stancuje. sto ih je manje u vazduhu on te slabije vidi mada ti to nije nesto jako korisno

Principal Skinner je napisao(la):
Kad je bre ovaj forum sutnuo cirilicu? Bio sam ubedjen da sam je video negde.
И ниси погрешио. Видео си ''цица мацу'' :D

Rokas one male neprijatelje da napunis soul cube, kada je puna pustis je na glavonju i tako 4 puta (ako se ne varam).

hvala....resio sam ga...kad emituje neko plavo svetlo i te tragace, treba ga jedno 7-8 puta roknuti u to svetlo...i tek onda mogu da uzmem soul cube... :))

Ha,a mislio si da je kraj igre.....

ma znao sam da jos nije kraj....ali sam verovao da je blizu..... a igrao sam jos 4 sata posle toga i jos nije kraj....hahahha, sad sam dosao u CAVERNS..... i spustam se dole u utrobu marsa sa nekim liftom.....

poz

E,pa sad si stvarno blizu kraja.

daj boze, pa da instaliramo onda ROA dodatak za doom 3...... zarazio sam se sa D3 nevidjeno...a onaj ko je radio one nivoe u paklu, taj definitivno "nije odavde".....

poz

Toga mozes da pobedis i bez Soul Cuba ali zanjeg bosa moras samo sa soul cubom

oogabooga je napisao(la):
daj boze, pa da instaliramo onda ROA dodatak za doom 3...... zarazio sam se sa D3 nevidjeno...a onaj ko je radio one nivoe u paklu, taj definitivno "nije odavde".....

poz
Eh,ja sam skoro poceo da igram ROA(ali ondah sam nabavio GTA:SA a posto sam veliki fan GTA serijala onda...)i mogu ti kazem da je i to extra odradjeno a najvise mi se svidja ona puska kojom pomeras predmete po terenu zato sto sa njom razmontiravas one letece glave i paukove kako hoces a sve sto neprijatelji bace na tebe lepo uhvatis pa im vratis i tako stedis municiju,stvarno extra.

super!!!! a jel neko probao one doom classic u doom 3 engineu da igra? sinoc sam skinuo sa neta 2 verzije tog classic moda za doom 3...neki alpha od 26mb i beta od 70mb...pa neznam koji da stavim...a po screenshotovima izgleda extra!!!!

poz

Sigurno je veci bolji.
Aj daj linkove da probam

veceras kad dodjem sa posla cu okaciti linkove..... oko 22.30h

poz

Meni pomenuti link ne radi (The page cannot be displayed ) jel ima neki drugi...

a ima.... ali nisam trazio... ukucaj u google doom classic mod i dobices sajtove 100%

poz

oko tpg zadnjeg nivoa mucio sam se 2 nedelje i samo soul cube

Kako da pobedim onog poslednjeg BOSS-a? Onog sa Rocket launcherom!

Posle malo muke, pobedio sam ga!!! Samo Soul Cube!

Nazad
Vrh Dno