Šta je novo?

Doom 3 - XBOX ONLY ?

Kerber

Čuven
Učlanjen(a)
16.07.2003
Poena
620
Billy strikes again !

Upravo dobih informaciju da najnoviji nastavak Doom-a izlazi samo za navedenu konzolu. :cuss:

Da li neko od vas zna nesto o ovome ili mene neko zavrnu. :confused:

de si to video? :eek:

ma da Karmak to licno reko :mrgreen:

nema sta da se salis, XBox bi ga terao samo sa manjim teksturama, slabijim senkama, manjim brojem poligona i u PAL rezoluciji... Ono sto ces videti na PC-ju u 1024 sa max detaljima na nV30 ili nv35 ili R3x0 GPU-ovima, nece moci XBox da tera...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH!!!!!!!!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

:cuss: :cuss: :cuss: :cuss: :cuss:

U PITCHKU MATERINU!!! E ***** TI ZHIVOT!!!
UPROPASTISHE MI JEDINU NADU ZA ZIMU!!!!! AAAAAAAAAAAAAA!!!

:gde je smajli koji udara glavom o zid kad ti treba???:

cool decko.. cool... bice.. samo mojne da se "samopovredjujes" i psujes, pls! :?

xvoodoo je napisao(la):
nema bre cool! jel mora Bil Gej sve da upropasti???
... sta da ti kazem... zovi ga il' jos bolje idi mu na vrata pa mu to reci u lice, da on vidi da ti nisi bre za zezanje tako lako!!!

ma bre ljudi koji vam je, nema bili toliko para da plati koliko karmak racuna da ce dobiti na pc trzistu... vest je totalno lazna

Re: Doom 3 - [b]XBOX ONLY[/b]

Kerber je napisao(la):
Billy strikes again !

Da li neko od vas zna nesto o ovome ili mene neko zavrnu. :confused:
Zavrnuo te je taj neko, debelo!!!

ma to je lazh 100%...

mislim john carmac je razvijao engine 100 godina, budzhio ga za geforce4 i fx, i sad ce da ga prebaci na xbox (to jest geforce3)...
a zna da ce da namlati chudo na PC verziji, ako nishta ono na ime...

LAZH!

Bila je pre nekoliko meseci jedna slicna vest. Ni onda nije bila istina i nije ni sad. Id je u pocetku planirao da D3 bude PC ekskluzivan jer su konzole preslabe, ali su se ipak odlucili da ga portuju na xbox (kao najjacu konzolu), ali daleko od toga da ce biti xbox ekskluzivan. Jako mi je tesko poverovati da bi posle toliko truda sakatili engine.

Opusteno cheers

byMaX je napisao(la):
nema sta da se salis, XBox bi ga terao samo sa manjim teksturama, slabijim senkama, manjim brojem poligona i u PAL rezoluciji... Ono sto ces videti na PC-ju u 1024 sa max detaljima na nV30 ili nv35 ili R3x0 GPU-ovima, nece moci XBox da tera...

to sam i ja mislio ali me mrzelo pa pišem :mrgreen:

p.s. nadam se i na nV28 ;)

Vrh Dno