Šta je novo?

DOOM 3 Objavljen zvanican izlazak 3.8.2004

Mellow

Čuven
Učlanjen(a)
02.05.2002
Poena
619
Pohitajte na HardOCP.

Pozdrav

Steta, a tako smo se radovali da cemo ga igrati ovoga leta. Nego kad je vec rec o izlascima kada ce Driver3

pa leto je poznato kao mrtav period za igre i sve se odlazu za kraj leta.. tako je oduvek bilo...

1087969758wwSbo6r5q5_1_1.jpg

Kakav debilizam. Kladim se da su ga zavrsili, ali ga pustaju iz ovih ili onih razloga tako kasno... :(

Prva stvar nijedan proizvod se ne pusta u prodaju na leto (u vecim kolicinama ili su uglavno samo paper launches) kada je kupovna moc mala zbog godisnjih odmora.
Druga stvar 08.03 tj po nasem 3. avgusta je QuakeCON, tako da bi to trebalo sve da ti objasni...

Ko kaze da se nijedan proizvod ne izbacuje na leto?
A kad je izasao max payne i commandos ;)

Pa pricamo o kvalitetnim igricama :d

Sto, leto je bas super vreme za izlazenje igara... ne provode svi po dva meseca na odmorima... :)
Leti mozes da se potpuno posvetis dobrim igrama, a oko nove godine kad krenu da pristizu, nemas vremena nizasta, pa ni za igre...

warcraft3 je izasao na leto, znam da sam bas "ucio" za prijemni za fax :d
inace sve ovo oko datuma izlazaka tih (necu ni da im vise spominjem ime) igara je postalo krajnje smesno, odlaze se od danas do sutra i tako vec jako dugo/previse dugo.

Nadam se da ga vise nece odlagati. :S:

shto se mene tiche leto je uvek za sve samo ne za igre :) mada ljudi to je pochetak avgusta, kod nas je to josh uvek leto koliko je meni poznato...

Ser_Zile je napisao(la):
warcraft3 je izasao na leto, znam da sam bas "ucio" za prijemni za fax :d
Eh Blizzard...
Steta sto ima tako malo firmi koje tako ozbiljno prave svoje igre. Briga njih da li ce da izadje na leto ili ne, izbace je kada smatraju da je gotova, a preko milion kopija je garantovano u svakom slucaju.

Dandy je napisao(la):
Eh Blizzard...
Steta sto ima tako malo firmi koje tako ozbiljno prave svoje igre. Briga njih da li ce da izadje na leto ili ne, izbace je kada smatraju da je gotova, a preko milion kopija je garantovano u svakom slucaju.
Tako je............pa zato treba razumeti ID i Valve,jer za fenomenalnu igru,koja je bez
vecih bagova treba sacekati nekoliko godina.

Aj'm teling ju pipl, Doom ]|[ ce biti samo demonstracija engina koga ce Carmac posle da dobro utopi. Nemojte ocekivati neku turbo-ultra pricu, garantujem da ce igra da se prelazi za dva dana...

Za igru kao što je DOOM 3, koja bi te zaokupila barem nedelj dana, pored onakve grafike i dizajna ja očekujem minimum 1 DVD, do grše pun sa nekom turbo kompresijom ili barem 2 DVD-a uobičajeno.

Dandy je napisao(la):
Eh Blizzard...

stvarno prave sjajne igre kad su izbacivali patcheve za poslednje dve najpopularnije kad se igre malte ne nisu ni pojavile... a sa tim patchevima se gameplay totalno izmenio :)... danas niko nije imun na greshke tog tipa...

mLaki je napisao(la):
Za igru kao što je DOOM 3, koja bi te zaokupila barem nedelj dana, pored onakve grafike i dizajna ja očekujem minimum 1 DVD, do grše pun sa nekom turbo kompresijom ili barem 2 DVD-a uobičajeno.
D3 izlazi na 4 CD-a

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Aj'm teling ju pipl, Doom ]|[ ce biti samo demonstracija engina koga ce Carmac posle da dobro utopi. Nemojte ocekivati neku turbo-ultra pricu, garantujem da ce igra da se prelazi za dva dana...
Nemoj pricati o igri koja nije jos ni izasla sta je i kako je........nije lepo ;)
D3 ce biti kao i sve ostale ID-ove igre fenomenalne tehnikalije i gameplay
i to je sve (sasvim dovoljno za zabavu).
E sad ako hoces nesto vise moraces da cekas nove igre radjene na tom enginu.
BTW Carmac ne radi nista lose...covek je najbojli u svom poslu i to hoce masno da naplati.

Ja takodje ne ocekujem od D3 mnogo vec od igara koje ce se raditi na tom engine-u.
Ali Doom 3 treba svakako imati u kolekciji bila ona dobra ili losa.

$$$

Ser_Zile je napisao(la):
naravno, pogotovo kad te kosta jedan prazan DVD medij :)

a to je celih 36 din !!! ...mislim,stvaarno skupo :banana:

poz :-devil-:

G!!! je napisao(la):
stvarno prave sjajne igre kad su izbacivali patcheve za poslednje dve najpopularnije kad se igre malte ne nisu ni pojavile... a sa tim patchevima se gameplay totalno izmenio :)... danas niko nije imun na greshke tog tipa...
Pa kod Blizzard-a i jeste fora sto igra kada izadje RADI kako treba, a patch-evima samo ispravljaju balans i dodaju nove feature. Mene fascinira to sto su sada skoro izbacili patch-eve za Diablo II i Starcraft, igre koje su toliko stare da bi neko drugi vec odavno prestao da ih odrzava.

pa zato izbacuju 3 igre za 5 godina :) a igrive igre jesu bile ali nisu bile dovoljno igrive dok se nisu patchovali ;)

G!!! je napisao(la):
pa zato izbacuju 3 igre za 5 godina :) a igrive igre jesu bile ali nisu bile dovoljno igrive dok se nisu patchovali ;)

pa sve mora da se patchuje jer kad sidje medju milione neko ce da primeti gresku/bug/xxx koju nisu 1000 beta testera...

damirbaj je napisao(la):
D3 izlazi na 4 CD-a

Ako uspeju spakovati one silne teksture, zvuk itd, onda možemo očekivati mali broj nivoa i oskudnu priču. Da bi megalomanska igra tip FarCry bila dugačka mora biti više materijala, isto važi za doom 3. Po meni FarCry je neverovatno kratak....

Ne shvatam sta vi hocete, ljudi, visemesecni fps ? :) Far Cry kratak ? Far cry je taman toliko dug da se uziva u njemu i da se sve lepo predje za razumnih par dana. Znam ja da sve moze da se predje za 2 dana jurcanjem unapred, ali cemu takvo igranje ? Naravno, ni obrnuta stvar nije dobra, da neko knjava i smara po jednom nivou satima ali Far Cry svojom strukturom nivoa koji su uglavnom na otvorenom ostavlja milion mogucnosti za gameplay. Niko vas nije terao da jurcate unapred sa M4-kom i samo ubijate sve sto izadje na easy nivou i posle kukate da je igra laka i kratka.

Elem, od D3 ocekujem 3 dana po recimo 8 sati igranja. To bi bilo sasvim dovoljno.

Elem#2, kome se to ne svidja slobodno neka igra fps preko tastature bez misha kao nekada i eto mu dugi fps od par meseci, kao nekada :d

Elem#3, skoro sam igrao rimejk Dooma 2, sa misem ovaj put, i presao sam za dan i po opustenog igranja. A "onda" mi je trebalo barem mesec dana...

Nazad
Vrh Dno