byMaX je napisao(la):Kakav debilizam. Kladim se da su ga zavrsili, ali ga pustaju iz ovih ili onih razloga tako kasno...![]()
Eh Blizzard...Ser_Zile je napisao(la):warcraft3 je izasao na leto, znam da sam bas "ucio" za prijemni za fax :d
Tako je............pa zato treba razumeti ID i Valve,jer za fenomenalnu igru,koja je bezDandy je napisao(la):Eh Blizzard...
Steta sto ima tako malo firmi koje tako ozbiljno prave svoje igre. Briga njih da li ce da izadje na leto ili ne, izbace je kada smatraju da je gotova, a preko milion kopija je garantovano u svakom slucaju.
A Max Payne nije kvalitetan?Vocko je napisao(la):Pa pricamo o kvalitetnim igricama :d
Dandy je napisao(la):Eh Blizzard...
Steta sto ima tako malo firmi koje tako ozbiljno prave svoje igre. Briga njih da li ce da izadje na leto ili ne, izbace je kada smatraju da je gotova, a preko milion kopija je garantovano u svakom slucaju.
D3 izlazi na 4 CD-amLaki je napisao(la):Za igru kao što je DOOM 3, koja bi te zaokupila barem nedelj dana, pored onakve grafike i dizajna ja očekujem minimum 1 DVD, do grše pun sa nekom turbo kompresijom ili barem 2 DVD-a uobičajeno.
Nemoj pricati o igri koja nije jos ni izasla sta je i kako je........nije lepoVoodoo_NBGD je napisao(la):Aj'm teling ju pipl, Doom ]|[ ce biti samo demonstracija engina koga ce Carmac posle da dobro utopi. Nemojte ocekivati neku turbo-ultra pricu, garantujem da ce igra da se prelazi za dva dana...
Alex je napisao(la):Ali Doom 3 treba svakako imati u kolekciji bila ona dobra ili losa.
Ser_Zile je napisao(la):naravno, pogotovo kad te kosta jedan prazan DVD medij![]()
Pa kod Blizzard-a i jeste fora sto igra kada izadje RADI kako treba, a patch-evima samo ispravljaju balans i dodaju nove feature. Mene fascinira to sto su sada skoro izbacili patch-eve za Diablo II i Starcraft, igre koje su toliko stare da bi neko drugi vec odavno prestao da ih odrzava.G!!! je napisao(la):stvarno prave sjajne igre kad su izbacivali patcheve za poslednje dve najpopularnije kad se igre malte ne nisu ni pojavile... a sa tim patchevima se gameplay totalno izmenio... danas niko nije imun na greshke tog tipa...
G!!! je napisao(la):pa zato izbacuju 3 igre za 5 godinaa igrive igre jesu bile ali nisu bile dovoljno igrive dok se nisu patchovali
![]()
damirbaj je napisao(la):D3 izlazi na 4 CD-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari