Šta je novo?

Doom 3 - ne ucitava dalje od "EnPro Plant" nivoa

joriq

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2004
Poena
795
Emmm, prvo sam poceo da igram na easy (ne znam kako ga ID Softvare krsti), i stignem do kraja EnPro Plant nivoa, krene par sekundi da ucitava dalje, i vrati se na title screen. OK, rekoh, mora da je to jer sam igrao na "easy", idemo sad na "medium", igram cio dan da bi stigao do istog mjesta, i opet ista stvar :wall:
Ne igram puno na compu, i imam ga tek pola godine, pa da pitam, sta se bree deshavaaa??
Jel treba da igram na "hard" (aka veteran) da bi isao dalje od ovog nivoa, il se igrica iz njoj znanih razloga tu blokira??

kada ti se desi izbacivanje u meni, spusti konzolu (ctrl alt ~) i pogledaj kakav error izlazi (verovatno ćeš morati da skroluješ nagore page up tasterom).. možda je nešto trivijalno što može da se sredi, ali verovatnije je da nešto nije u redu s tvojim primerkom igre, pa je možda najbolje da se obratiš distributeru..

joriq je napisao(la):
Emmm, prvo sam poceo da igram na easy (ne znam kako ga ID Softvare krsti), i stignem do kraja EnPro Plant nivoa, krene par sekundi da ucitava dalje, i vrati se na title screen. OK, rekoh, mora da je to jer sam igrao na "easy", idemo sad na "medium", igram cio dan da bi stigao do istog mjesta, i opet ista stvar :wall:
Ne igram puno na compu, i imam ga tek pola godine, pa da pitam, sta se bree deshavaaa??
Jel treba da igram na "hard" (aka veteran) da bi isao dalje od ovog nivoa, il se igrica iz njoj znanih razloga tu blokira??

I meni se to isto desavalo, ali sam ga resio jednostavno tako sto sam izasao iz igre i restartovao komp. (neznam bas da li je isti nivo bio u pitanju)
Ako to ne pomogne probaj da obrises config file pa probaj onda, pogotovu ako si ga menjao.

Poz i javi sta si uradio!

Evo sam dump-ovao konzolu (see attachment!), a za one kojima se ne skida cio text, evo zadnjih nekoliko redova:

--------- Map Initialization ---------
Map: game/commoutside
--------- Game Map Shutdown ----------
--------------------------------------
ERROR: file E:\Program Files\Doom 3\base\pak000.pk4/maps/game/commoutside.proc
, line 85561: expected '(' but found '-'
WARNING: idSession: triggering mainmenu watchdog

OK, jel onda do moje kopije Dooma ili shta? Blah, kod nas (u PG) deru, igrica na tri diska kosta 8-12 eura (skoro ko da originale prodaju!), ja nasao kod tipa za 4e, sav srecan, kad pazi sra*a! :crash: :wall:

BTW, bil mi ko mogao poslati neki savegame sa 2 sledeca nivoa posle enpro planta, na [email protected]? Dal bi mogao samo da ih iskopiram u savegames folder i pokusam da ih pokrenem?

Prilozi

• blax.txt
    14.7 KB · Pregleda: 139
pokušaj da raspakuješ pak000.pk4 (u pitanju je obična zip arhiva), pa ako uspe da raspakuje fajl maps\game\commoutside.proc, onda nađi red broj 85561 i zameni apostrof otvorenom zagradom :D

pošto ne verujem da će uspeti, onda probaj ponovo da iskopiraš taj pk4 sa cd-a, pa ako to ne uspe onda probaj da otvoriš pk4 na cd-u i raspakuješ samo kritični fajl.. pošto ni to najverovatnije neće uspeti, uzmi CD od ortaka pa iskopiraj odatle..

vudu_dva je napisao(la):
pokušaj da raspakuješ pak000.pk4 (u pitanju je obična zip arhiva), pa ako uspe da raspakuje fajl maps\game\commoutside.proc, onda nađi red broj 85561 i zameni apostrof otvorenom zagradom :D

pošto ne verujem da će uspeti, onda probaj ponovo da iskopiraš taj pk4 sa cd-a, pa ako to ne uspe onda probaj da otvoriš pk4 na cd-u i raspakuješ samo kritični fajl.. pošto ni to najverovatnije neće uspeti, uzmi CD od ortaka pa iskopiraj odatle..

Pokusao sam, i bio si u pravu, nije uspjelo! :d :wall: U oba slucaja, pri otvaranju fajla, dobijam sledecu poruku iz WinZipa:

Extracting to "C:\Documents and Settings\Aleksandar\Local Settings\Temp\"
Use Path: no Overlay Files: yes
Extracting commoutside.proc
bad CRC 77692614 (should be f7bc1508)
Warning: the size of the extracted file (18107464) does not match the uncompressed size (18108365) recorded in the zip file

BTW, iams odgovor i na private! TnX!

zahvaljujem Vuduu_Dva, kojem nije bilo dosadno da uploaduje fajl od 3.6MB koji mi je bio corrupted. Uz malo muke, igra ide dalje, ko zmaj!
Gadni monsteri, dobicete vi svoje! :mrgreen:

Nazad
Vrh Dno