Šta je novo?

Doom 3 i System Shock 2 tj. rimejk SS2 sa D3 endzinom...

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
NEKA MI NEKO DA ATOMSKU BOMBU !!! :wall: :lupko: Grupa ljudi je pocela da pravi rimejk SS2 u D3 endzinu medjutim BUDJAVI EA IM JE TO ZABRANIO !!! :zgran: Da stvar bude jos gora ljudi su ih pitali za dozvolu kad su krenuli sa projektom i tada su sve odobrili. Prokleta kompanija za koju se ja stvarno ne secam kad je objavila neku legendarnu ili makar odlicnu igru vec gomilu bede i/ili proseka je kao vlasnik prava na to ime posle propasti Looking Glass Studios-a odlucila da ne dozvoli to ! Katastrofa :smash:

Vise o tome ovde

Uzas, brooka i primitivizam !!!

eh ... sad znash kako se osecaju fanovi povodom bethesde i fo3 ;)

stvarno bedak EA-grobar kvalitetnih igara na pc-u

OptiPlex je napisao(la):
Grupa ljudi je pocela da pravi rimejk SS2 u D3 endzinu medjutim BUDJAVI EA IM JE TO ZABRANIO !!!

:mad: :wall:

Kada sam video naslov thread-a baš sam se obradovao... Rek'o, ako već prave remake sigurno će ga malo promeniti, da bi ga igrali ljudi koji su igrali SS2. To bi bila strašno dobra igra.

Kad ono... :cuss:

D3 masina je k'o stvorena za SS!
pazi, to sto je EA uskratio licencu ovim diletantima neznaci da nece realizovati SS3 sa nekim svojim timom!

G!!! je napisao(la):
eh ... sad znash kako se osecaju fanovi povodom bethesde i fo3 ;)

stvarno bedak EA-grobar kvalitetnih igara na pc-u

Da ali F3 ce izaci a ovi su zabranili izlazak rimejka.

@Nedjo
Da, ali toga nema ni u dalekim najavama, a plus tri stvari me u startu onespokojavaju
1) za takvu igru je neophodan tim ljudi koji vole i poznaju SS i njegovu atmosferu. Nista meni ne znaci ako oni izdaju klasican fps u run'n'gun stilu
2) EA u istoriji nije izdao kvalitetnu igru u nekom opstem smislu, ako je i izdavao neku bolju igru to su neke vec oprobane 1000 puta sa konceptom vec vidjenim
3) ne secam se sta je trece :d

Tako si mogao da navedes i NFSU kao uspeh i moj smajli bi opet bio isti

:d

Da se razumemo ne komentarisem komercijalni uspeh...

OptiPlex je napisao(la):

heh nece izaci f3 nego neka fps izvedba :vomit: ... pravi f3 je shto bi ti rekao 'zabranjen' tj nece nikad izaci ... shmrc shmrc... eto sad mozemo da tugujemo zajedno :( :(

Evo tek sad sam procitao ovaj post i stvarno ne mogu da verujem da se to desava.Prvo je pocelo sa F3 a posle i sa SS.Mislim, sta cemo moci kvalitetno da odigramo naredih godina.

Haha, postalo je ironicno kako dobre ideje nikad ne stignu na police.

sad kad su dobili medijsku paznju mogi igru da izdaju pod novim imenom, nebitno kojim, i da bude dobra i u srcu SS, zar ne?

shto jes' jes' - nema razloga da se zove SS, neka bude drugo ime...

EA ce da izda shok za sistem sa onim robotom :) i bice puzzle platforma :)

neka bude ShockSystem 1, da se obezbede za kasnije ;)

Inace probao sam stari SS2, nece da radi pod XP-om, cak ni sa compatibilitijem, brdo artifakta na win98 compatibility, a sa normalnim startovanjem nece da se ucita :(

Najbolje bi bilo da je doom3 uradjen odma kao SS2, ovako samo pokusava da lici na njega :) I nemojte mi opet reci "ono sto je obecano to je izaslo" ocekivao sam barem da kad pridjem zidu vidim visok mipmap level a ne bilinear fleke...

Sa patkom radi na xp-u...Relativno skoro(pre ses meseci sam je odigrao)...

SS2 radi na xp-u ali ....

Poslednja izmena od urednika:
Ja cu doom da odigram jos jednom za godinu dana na nekom GeForcetu 7 da bi video sta je pisac hteo da kaze...

samo treba onome ko bude na kraju radio rimejk SS2 skrenuti paznju na to da ili: da se monsteri ne spawnuju beskonacno - ili da i ti imas municije beskonacno :D

gx-x je napisao(la):
samo treba onome ko bude na kraju radio rimejk SS2 skrenuti paznju na to da ili: da se monsteri ne spawnuju beskonacno - ili da i ti imas municije beskonacno :D

Sto jes' jes'. Ili da se makar oruzja ne kvare tako cesto :smash:

OptiPlex je napisao(la):

@Nedjo
Da, ali toga nema ni u dalekim najavama, a plus tri stvari me u startu onespokojavaju
1) za takvu igru je neophodan tim ljudi koji vole i poznaju SS i njegovu atmosferu. Nista meni ne znaci ako oni izdaju klasican fps u run'n'gun stilu
2) EA u istoriji nije izdao kvalitetnu igru u nekom opstem smislu, ako je i izdavao neku bolju igru to su neke vec oprobane 1000 puta sa konceptom vec vidjenim
3) ne secam se sta je trece :d
Nije da sada branim EA ali padaju mi na pamet bar dve njihove igre koje sam obozavao i nikako se ne moze reci da su pravljene po vec oprobanom konceptu a mislim na:
Alisu i
Nox

Još jedan glas za Alice. Stvarno sam bio ODUŠEVLJEN! A da dam još malko teme za pljuvanje mene, nisam stigao da odigram SS2. Samo sam video početak. :S:

ne znam koliko bi ti bilo sad interesantno da je igras zbog grafike koja je "iza" vremena, ali mogu ti reci da je to prava horor igra, meni je cak vise horor od undyinga koji takodje fenomenalan (sem zadnjeg bosa :D )

Postoji mod za System Shock 2 koji dodaje mnogo bolje teksture tako da obavezno odigraj !!!

ALO ILLIRONE ! :D Pa posle takvog infoa valjda ide neki LINK

Illirone covece, pa to sto mi ne znamo nije smesno :D vec tuzno :) Mada mislim da smo mi ipak onako vise "pasivni" fanovi te igre, a ne aktivni ;) Hvala na linkovima !!!

Nema na cemu uzivaj, a obavezno cekiraj forum zbog slicnog moda i za deus ex a neki spominju i system shock u doom endzinu...Lepe vesti nema sta :)

Nazad
Vrh Dno