Šta je novo?

Doom 3 Helpz

q3railer

Čuven
Učlanjen(a)
21.06.2004
Poena
645
Kako ide ona fora sa zamenom drivera za graficku da se ubrza DOOM3 posto je relativno spor, a kazu da bi trebalo da radi brze od FarCry-a, citao sam to negde ali sad ne mogu da nadjem, ko zna nek pomogne? :-devil-:

Sta znaci brze od FC-a? Kakvu masinu imas, koju kartu, koje drajvere i koje setovanje drzis u Doom-u? Nismo vidoviti, valjda :)?

byMaX je napisao(la):
Sta znaci brze od FC-a? Kakvu masinu imas, koju kartu, koje drajvere i koje setovanje drzis u Doom-u? Nismo vidoviti, valjda :)?

XP2000, 512 Ram, GF4TI4200 128mb, driver 61.77, 800*600 Low sa ukljucenim onim efektima sem AA i VSync-a, znam da niste vidoviti ali ste pricali o tome na 1 postu samo ja nisam uspeo da ga nadjem po drugi put... :wall:

To vazi za Radeon i OpenGL driver iz beta drivera 4.9.

Nego... ja imam drugi problem.
D3 je prva igrica koja nece da mi radi na Win2003???

Moras da se stavi neki mali neoficijalni patch, googlaj malo, ne mogu da se setim gde sam tacno video.

Delija je napisao(la):
Moras da se stavi neki mali neoficijalni patch, googlaj malo, ne mogu da se setim gde sam tacno video.

Ako je ovo bilo meni upuceno ... HVALA... idem sada da guglam!

Ima da se skine Doom3config koji omogucava podesavanja svega i svacega... moze da ubrza igru dosta...

Mare je napisao(la):
Ima da se skine Doom3config koji omogucava podesavanja svega i svacega... moze da ubrza igru dosta...

Gde ima da se skine, daj adresu ....

q3railer je napisao(la):
Gde ima da se skine, daj adresu ....

I da, ako neko ima sifre, ostao sam bez municije, a golim rukama na one ludake mi se ne ide :d

Ja sam link nasao na B3D forumu, ali pre par nedelja... inace skida se otpakovan exe fajl sa ovim nazivom Doom3cfg.exe mislim da search moze da resi....

q3railer je napisao(la):
I da, ako neko ima sifre, ostao sam bez municije, a golim rukama na one ludake mi se ne ide :d
E da kucaj give all; give pda; give ammo; itd. u konzoli

spawn weapon_plasmagun
spawn weapon_chaingun
spawn weapon_rocketlauncher
spawn weapon_soulcube
spawn weapon_bfg

imam negde kompletnu listu mozesh da spawn-ujesh i bilo koji lik u igri, monster itd...

Treba mi pomoc.

Nasao sam PDA Williama Banksa medjutim i dalje ne mogu da udjem u Alfa Labs. Zasto?

Nazad
Vrh Dno