Šta je novo?

doom 3 expanzija pitanje?

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
jel ta expanzija resurection of evil free, ili..... imam original doom 3, i ako instaliram addon, hocu li imati problema sa proverom cd keya online, zna li neko?

poz i thx

Nije free koliko se secam, ima ona svoj zaseban cd-key.

pa ja stvarno nemogu da verujem, sta je ovo sa mojim kompom i ID igrama? prvo me zezao quake 4, pa sa drajverima 175.16 sve leglo kako treba.... sad instalirao doom 3 i expanziju, i patch 1.3..... i igra mi radi na 2 frejma... uzas.... a kad sam pokrenuo da proveri masinu, ponudila mi 800x600 i medium setovanja.....a na masini pored, na 6600gt radi na high u 1280x1024 i to ko djavo....... sta sad da radim da i ovo proradi kako treba, a da ne polupam usput komp, hahaha?

To je verovatno problem do OpenGL-a.
Probaj sledece: idi u Riva Tuner, pa customize (driver settings), pa na OpenGL tab/compatibility/ pa OGL version string override, pa probaj sa 2.0,pa ako nece tako, onda 1.5...

instalirao sam doom 3 u nadi da cu ga odigrati u punom sjaju.
usao sam u igru,stavio 1024x768,ultra detalje i 16x AA, i kaze normalno da izadjem iz igre da bi prihvatio podesavanja, i kad ponovo udjem,on mi stavi 640x480 i medim detalje a AA iskljucio automatski.

onda opet podesim 1024x768,ovaj put high detalje i stavim 16x AA i na svu srecu,nekako ovaj put uspe da zapamti detalje.

ali sad sledi tek problem zbog kojeg kucam ovaj post:
igra radi na 15-50 frejma,vise radi ispod 30,nego iznad 30,koji mu je q?

evo prilazem i skrin da vidite,zaista su mi nesto slabe perfomanse za ovako staru igru,s obzirom da imam graficku na kojoj treba da leti ova igra na 1280x1024,ultra i 16x AA...

molim za objasnjenje i pomoc ako ne ko zna do cega je problem.

drajveri su hotfix 9.2 jer su oni potrebni za agp hd2xxx i hd3xxx seriju.

COD 4 radi bez problema na 1440x900,sa low,a negde medium detaljima,skoro uvek iznad 30fps,pa cak i u bitkama,a doom 3 radi ovako slabo.

prva slika je 1024x768,high i 16x AA
druga slika je 640x480,high i off AA
perfomanse katastrofa...

Prilozi

• hmm.webp
    hmm.webp
    63 KB · Pregleda: 70
  • aed.webp
    aed.webp
    30 KB · Pregleda: 64
Poslednja izmena:
pa agp hotfix drajvere samo i mogu da instaliram,druge niti moze niti vredi,sad sam probao 8.12,ne dopusta,kaze setup did not find a hardware compatible with your current...

ako neko zna resenje,voljan sam da ga isprobam.

ubagovana je cela igra,isto mi radi i na 640x480 low i na 1024x768 ultra,mozda 5 fps je samo razlika.

Poslednja izmena:
Imas li neki stariji drajver, na primer one sto dolaze na disku uz karticu? Koristi i Driver sweeper za brisanje repova uninstaliranih drajvera.
Doom3 je OpenGL igra, pa moze da bude "nekompatibilnosti"...

Probaj 7.8 to je zadnja verzija koja je radila bez *****avanja na mojoj AGP X1600Pro.

Nazad
Vrh Dno