Šta je novo?

Doom 3 BFG edition

Cena je 40$ za konzole a 30$ za PC.

Odigracu Doom3 BFG jer pored starih Doom igara, sadrzace i Lost Missions - neobjavljene (kao alfa) misije koje donose 2,3h igranja. Sam Doom3 je izmenjen - od podrske za widescreen, do igranja na 120hz odnosno u 120 frejmova sto omogucava jos tecniji gameplay i ubaceno je vise municije u igru poput starih Doom-ova tako da je akcenat dat na horor-akciji a ne na horor-prezivljavanju.

Ovo je pravi pack za ljubitelje Doom serijala jer se dobijaju svi Doom-ovi koji su izasli plus unapredjeni Doom3 i Lost Missions.

John Carmack - bio i ostao legenda.

Poslednja izmena:
ako nije dzabe - skupo!

Sve je to lepo. Ali doraditi staru igru (a nije neki remake) i naplatiti je (opet) maltene istim ljudima 30-40$...

Na Steamu Doom 3 kosta 20e, Doom 3 pack (sa Ressurection of Evil ekspanzijom) kosta 25e a DOOM3BFG edition 30e a dobijamo unapredjeni Doom3 pack sa Doom-om 1 i 2 kao i Lost Missions koji je u stvari najveci povod za kupovinu. Ko ima Doom3 pack ovo mu se svakako ne isplati uzimati a ko nema nijedan Doom ovo je super ponuda.

ja ovde ne vidim neki napredak osim po pitanju zahtevnosti :d

Ako već neko hoće original, na dvd.co.uk je 15 funti sa poštarinom, to već nije neka strašna cena.

s'uživanjem ću je platiti isto koliko i staru varijantu.. i sa još većim zadovoljstvom preći celu :d

Igram ovo na xbox-u i ne vidim sto bi neko izabrao ovo, a ne modovan Doom 3.

Zato sto moze da igra Lost Missions - nove misije tj. misije iz alfa verzije Dooma3.

Lampa ne baca senke vise? Haha, unazadjivanje grafike ponovo, pa cak i za igru staru vise od 8 godina, Karmak delivers again! :D A da se ne spominje to sto igra sem ubacenog motion blura nema razlike u odnosu na staru, uz naravno unazadjeno sencenje i pri tome je bar duplo zahtevnija.

Ovaj bezobrazluk za cenu stare igre necu ni da komentarisem, a to sto je ID odavno sa sve Karmakom i ekipom prso odavno i otiso u low kategoriju je sasvim druga prica, zalosna istina suprotna onim fascinacijama i lajkovanjima Kvejkon monologa...

Necu ni gusarsku skinuti, toliko od mene :D... Da nisu mogli neke HD teksture da urade, zalosno.

Mislim da neke teksture jesu unapredili i to samo zato sto se neki lik iz tima sam javio da to odradi :).

A ja nabavio gusarsku misleci da su hd texture :/, a karmak je prso odavno.....inace bila je ovo odlicna igra kad se pojavila..

Aaaaa , sta sad ovo ispada da je port sa konzolne verzije :D sto je i moguce. :d
Jer na wikipedia stoji
Windows (Re-release With Enhanced Graphics Render), pa ko zna sa kojeg kraja su poboljsavali taj rendere.

Graficki ne vidim nikakvo unapredjenje. Lampa se sada moze koristiti uporedo sa oruzjem. Inace, igram samo Lost Missions da vidim da li ce biti odredjene lokacije koje sam imao na wallpaperima jos pre izlaska Dooma3 a koje nisu bile u igri. Ako tih lokacija ne bude, bice mi jasno da te misije nisu iz alfe nego su ih naknadno uradili sto bi bilo jadno.

Auuu,igra nije nista izgubila ni posle toliko godina.Akcija,akcija i samo akcija.Ala sam se nakada odusevljavao sa grafikom u ovoj igri,tada na 25-30 frejmova.Ima jako malo preradjenih delova grafike,mozda monitori u igri i tako nesto.A mozda i tripujem.Uglavnom vrhunski hodnik-shooter!

Ja sam definitivno odustao od igranja ove igre - nije mi uzivanje vise. Imam utisak da sam se vratio u 2004. godinu ali problem je sto sam igrao Crysis1 i 2 koji su postavili nove standarde i u kojima sam uzivao najvise kada su u pitanju FPS igre tako da Doom3 bfg deluje smesno i zastarelo.

Doom4 mora doneti revoluciju ako zeli da ostane u trci sa sada najboljim FPS igrama.

Ja cu da probam da je opletem jos jednom, ako smori ide uninstall automatski..

+1

Ja sam definitivno odustao od igranja ove igre - nije mi uzivanje vise. Imam utisak da sam se vratio u 2004. godinu ali problem je sto sam igrao Crysis1 i 2 koji su postavili nove standarde i u kojima sam uzivao najvise kada su u pitanju FPS igre tako da Doom3 bfg deluje smesno i zastarelo.

Doom4 mora doneti revoluciju ako zeli da ostane u trci sa sada najboljim FPS igrama.

Kao veliki obožavalac D3 pokušao sam da igram glavnu misiju, ne vidim nešto novo što se tiče grafike, lampu smo imali i pre kao mod, no big deal. Očekivao sam bar malo dorađenu grafiku, malko više poligona.
Odustao sam od glavne misije i počeo Lost Mission, nije loše ali nekako deluje zbrzano, sve se odvija toliko brzo i ima toliko municije da prosto nema izazova, nisam uspeo da poginem ni jednom:p
Ali igram dalje, samo se nadam da će D4 biti adekvatan:)

Evo, uspeo sam i da poginem, 2x:p:D Nije loše, ali bez predigre:D

Završio, ceo Lost Mission je nekako zbrzan, kraj je onako, smešan, ništa spec, ali eto, malo se podsetih i to je to:)
Bar su sve igre na jednom mestu, pa ako ikad budem ponovo igrao lakše se instalira:p

Па фора је носити само лампу - додаје осећају хорора, кад мораш брзо да реагујеш и одабереш, светло или пуцање по мраку. Да су прва два дела ремастеризована, сигурно бих узео, овако дати силне паре само због мало побољшања у тројци, не мили ми се.

Nema dinamične senke od svetlosti... NEMA DINAMIČNE SENKE!!!!! WTF....

Ode atmosfera u .....

Da, više ja akcija nego horor...

Па фора је носити само лампу - додаје осећају хорора, кад мораш брзо да реагујеш и одабереш, светло или пуцање по мраку. Да су прва два дела ремастеризована, сигурно бих узео, овако дати силне паре само због мало побољшања у тројци, не мили ми се.

Upravo tako, to menjanje između lampe i odužja je pravilo pravu tenziju. Šteta što su podlegli širim masama. Btw, ovo je poprilično razočarenje, očekivao sam da će barem nešto unaprediti, a ovo sem bolje podrške za wide rezolucije i nešto ispranijih boja je isto kao i original...

Nema dinamične senke od svetlosti... NEMA DINAMIČNE SENKE!!!!! WTF....

Ode atmosfera u .....

Izgleda da ce to rijesiti kroz novi patch, kao i FOV. Ali mi i dalje nije jasno zasto su izbacili dinamicne sjenke koje baca baterijska lampa?! Cak i oruzje ne pravi nikakvu svjetlost prilikom pucanja... Jedina prednost u odnosu na original je to sto podrzava wide screen i UI - inace moram da stelujem manualno na originalu ali UI ostaje razvucen.

Definitivno su mogli i bolje a za peč je kasno, ja sam odigrao i pao je uninstall.

Nazad
Vrh Dno