Isto, ja sam bivsi korisnik takozvane "DONET" mreze od koje
nikada nisam dobio fiskalni racun za mesecne usluge Wireless-a.
tj. njihove ispostave Kluba Arena u Beloj Crkvi.
Ovde u Juznom Banatu preovladava Wireless ali ljudi svi uveliko
cekaju da predju na ADSL ukoliko je u mogucnosti nihova centrala.
Donet mislim da u Vrscu, Beloj Crkvi , Kovinu ... gubi bitku sa
ADSL-om jer nema sanse da pruzi kvalitet i brzinu.
Jedva sam cekao od letos otkako je stigao ADSL u Belu Crkvu da se
otkacim bede od Wireless-a od strane PC Kluba Arena i MIG.
Svi lokalni nadprovajderi su jako losi ispadaju cesto i ne pruzaju adekvatne brzine,
varira signal i oscilira protok stalno, i jos te plus prate i ogranicavaju jer ako si
neposlusan downloader mogu te iskljuciti bez pardona jer jednostavno smetas i ometas.( to je slucaj sa PC Klubom Arenom poznatim prevarantima ), dok MIG
indijanska firma koja samo gleda kako da ti uvali nesto lose ne stoji mnogo bolje
jer se uplasila dolaskom ADSL-a prodala je svoju mrezu Pancevackom 3Dnetu
koji isto ne izdaje fiskalne racune i jos losije usluge prodaje. Inace MIG je kopija
firme PC klub Arena jer su im nelegalno pokupili sve fazone i otvorili slicnu firmu.
Sto se tice Doneta, 3Dnet-a, Arena Wireless-a (MIG nije vredan pomena ) ljudi najozbilnjije klonite se njih ako ste u gradu Vrscu, Beloj Crkvi, Kovinu... Predjite na bilo koji ADSL provajder i necete zazaliti. Opremu u koju ste ulozili prodacete lako jer ima korisnika po selima koji sanjaju bilo kakav brzi internet. Ostavite im patnju za kvalitetnijim ADSL-om koju mozete priustiti sebi. ( neka se muce sa Wirelessom od Kluba Arena kao sto sam i ja do pre dolaska ADSL-a)
Ovim malim Wireless provajderima ostace samo da prodaju svoje usluge selima
gde nikada ne moze doci ADSL.
Razmislite o novim ADSL paketima
koji su sasvim solidni i naravno novijoj usluzi
IPTV koja svi vise uzima zaleta u manjim sredinama jer daju
dobar kvalitet u odnosu na lokalne kablovske operatere koji su preskupi
i daju lose usluge.
Srecna Nova svima i lep provod veceras.