Šta je novo?

domen yu da li radi jos

kefalo81

Slavan
Učlanjen(a)
26.04.2008
Poena
350
Saljem trenutno veci broj mejlova i cesto nailazim na adrese nasih provajdera, tipa sbb eunet, ptt, i na mjestima odakle sakupljam adrese, nalaze se one ali sa YU zavrsetcima, umjesto RS.
Sada me interesuje posto cesto dosta njih propadne tj. ne uspiju sa slanjem da li je moguce da te adrese sa YU i dalje valjaju, tj. da su validne ili je neophodno da svakoj rucno izmjenim taj domen iz YU u RS.

YU domeni prestaju sa radom od sutra.

Danas, tačno u podne, yu domeni nestaju sa neta.

Da li to znaci da mejlovi koje sam ranije slao sa yu domenom a koji nisu uspjeli da se posalju tj stigla je ona obavjest, da li to znaci da su oni validni i da su postojali bili bi uspjesno dostavljeni, a to sto sam dobio obavjest je posljedica toga sto vise ne postoje a ne sto su imali yu domen.
Govorim o slanju prije mjesec dana, i tice se adresa koje daju internet provajderi.

Ko kaze?:)

Prilozi

• m.JPG
    m.JPG
    176.1 KB · Pregleda: 52
^ Ostala ti je keširana ip adresa.

Ево још једне адресе која ради без проблема
http://cent.mas.bg.ac.yu/

Izgleda da to zavisi od dns-a koji se koristi, pošto meni preko opendns definitivno ne učitava.

A www.priv.yu dobijam ovo:
Dobrodošli na čvorište InfoSky

Web prezentacija kojoj ste pokušali da pristupite je bila na našim serverima, ali više ne postoji.

Takođe proverite podešavanja vašeg DNS servera.
Kontaktirajte vašeg administratora mreže ako smatrate da je to pogrešno.

Poslednja izmena:
Šta ste se uhvatili toga, tek je prošlo 2 sata od podneva, DNS-ovima treba malo više da ispropagiraju promjene...

Saljem trenutno veci broj mejlova i cesto nailazim na adrese nasih provajdera, tipa sbb eunet, ptt, i na mjestima odakle sakupljam adrese, nalaze se one ali sa YU zavrsetcima, umjesto RS.
Sada me interesuje posto cesto dosta njih propadne tj. ne uspiju sa slanjem da li je moguce da te adrese sa YU i dalje valjaju, tj. da su validne ili je neophodno da svakoj rucno izmjenim taj domen iz YU u RS.

Jel ti to spamuješ?

Nazad
Vrh Dno