Šta je novo?

Domaci servis za free promociju sajta, rangiranje na svetski

prema njihovim podacima:

RANG TRAŽENOG YU SAJTA:

BENCHMARK.CO.YU
YU: 126 SVET: 0179911

Vaš domen BENCHMARK.CO.YU se nalazi na 126. mestu u konkurenciji YU domena i na 0179911. mestu u svetu.

nije lose, ali zavisi kako rangiraju, prema kojim podacimo i samim tim koliko je to tacno...

Ja sam odradio tu free promociju sajta odnosno submit na 25 svetskih pretrazivaca....
E sad, od toga mozda 7-8 nije proslo, zbog tehnickih razloga, - invalid parameters, invalid ono, invalid ono..

ali dobro, za pohvalu je svakako da se i mi setimo da uradimo nesto na tom polju...

P.S. inace, na mail su mi poslali to obavestenje (kao webmasteru).

:wave;

svaka im cast stvarno sam se odusevio kada sam dobio mail .... i sto je najvise za pohvalu sto je text mail-a sasvim ok narocito mi se svidelo

"Hvala unapred i izvinjavamo se ukoliko smo Vas uznemiravali.

S postovanjem
Eutelnet
"

Ashley je napisao(la):
Banda spamerska, dobio sam mail na sve [email protected] koje odrzavam FX
Nije to spam, tvoj je problem sto imas redirekciju sa vise webmaster@ doemna na svoj licni pa ti stize vise istih poruka.

Meni su poslali samo jednom, jer imam samo jedan zakupljeni domen i sajt.

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Nije to spam, tvoj je problem sto imas redirekciju sa vise webmaster@ doemna na svoj licni pa ti stize vise istih poruka.

Meni su poslali samo jednom, jer imam samo jedan zakupljeni domen i sajt.

tehnicki jeste spam ne zbog toga sto je njemu stiglo vishe nego zbog toga sto niko od nas se nije prijavio nigde da bi dobijali slicne informacije nego su oni nabavili spisak svih co.yu domena pa na svaki [email protected] poslali mail sto po svim kriterijumima jeste SPAM

raindog je napisao(la):
tehnicki jeste spam ne zbog toga sto je njemu stiglo vishe nego zbog toga sto niko od nas se nije prijavio nigde da bi dobijali slicne informacije nego su oni nabavili spisak svih co.yu domena pa na svaki [email protected] poslali mail sto po svim kriterijumima jeste SPAM
Tehnicki da. Ali pogledajmo to ovako: da li je spamovanje i kada tokom derbi utakmice ulete smaracke reklame za koznu galanteriju ili pivo (mmmm, beer (D) )? Niko nije trazio te reklame a one se ipak pojavljuju.
Radio?
A tek "regularni" postanski inbox-i... svima dodje bar tuca reklama nedeljno.
Sve je to marketing.

Tako da i ovo za spamovanje... po meni je spam samo ono sto stize vise puta....

Spam se javio kao logicna potreba marketing agencija da dodju do svoje ciljne grupe, e sad sto je spam najgori nacin za tako nesto to je druga stvar....
;)

Tako da i ovo za spamovanje... po meni je spam samo ono sto stize vise puta....

;)

svako ima pravo na svoje licno misljenje ali po svim pravilima ovo sto oni rade ja spam i u belom svetu illegalno

Tehnicki da. Ali pogledajmo to ovako: da li je spamovanje i kada tokom derbi utakmice ulete smaracke reklame za koznu galanteriju ili pivo (mmmm, beer (D) )? Niko nije trazio te reklame a one se ipak pojavljuju.

Ti si tražio jer hoćeš da gledaš utakmicu a da ne platiš. Ako hoćeš da gledaš bez reklama, plati kartu pa gledaj na stadionu.

Zna se vrlo dobro šta je spam: svako slanje netraženih reklamnih poruka. To da li je poruka tebi interesantna, uopšte ne menja činjenicu da je u pitanju spam.

I nemojte se mnogo primati na te fore "besplatno submitovanje sajta na 125 miliona svetskih pretraživača". Najveći i najbitiniji pretraživači više ne koriste ručno prijavljivanje sajtova, dovoljno je da postoji jedan link na vaš sajt bilo gde na netu i oni će vas sami naći i indeksirati.

Nazad
Vrh Dno