][V][ATRIX™
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2001
- Poena
- 679
Nije to spam, tvoj je problem sto imas redirekciju sa vise webmaster@ doemna na svoj licni pa ti stize vise istih poruka.Ashley je napisao(la):Banda spamerska, dobio sam mail na sve [email protected] koje odrzavam FX
][V][ATRIX™ je napisao(la):Nije to spam, tvoj je problem sto imas redirekciju sa vise webmaster@ doemna na svoj licni pa ti stize vise istih poruka.
Meni su poslali samo jednom, jer imam samo jedan zakupljeni domen i sajt.
Tehnicki da. Ali pogledajmo to ovako: da li je spamovanje i kada tokom derbi utakmice ulete smaracke reklame za koznu galanteriju ili pivo (mmmm, beer (D) )? Niko nije trazio te reklame a one se ipak pojavljuju.raindog je napisao(la):tehnicki jeste spam ne zbog toga sto je njemu stiglo vishe nego zbog toga sto niko od nas se nije prijavio nigde da bi dobijali slicne informacije nego su oni nabavili spisak svih co.yu domena pa na svaki [email protected] poslali mail sto po svim kriterijumima jeste SPAM
][V][ATRIX™ je napisao(la):Tako da i ovo za spamovanje... po meni je spam samo ono sto stize vise puta....
![]()
][V][ATRIX™ je napisao(la):Tehnicki da. Ali pogledajmo to ovako: da li je spamovanje i kada tokom derbi utakmice ulete smaracke reklame za koznu galanteriju ili pivo (mmmm, beer (D) )? Niko nije trazio te reklame a one se ipak pojavljuju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari