Šta je novo?

Domaci kablovski operateri TV i dostupnost kanala i ostalo na tu temu

Kod kog ste trenutno kablovskog operatera?

• Ukupno glasača
    32

oggich

Slavan
Učlanjen(a)
27.06.2008
Poena
319
Pokrecem ovu temu,zato sto sam se razocarao u nase operatere. Naime,sta je bilo. Skoro sam morao zbog isplativosti da predjem na telekomovu varijantu box 4,gde je sve zajedno i tv pretplata i fiksni i mobilni i internet. Ali me je jako razocarao izbor kanala! svi drugi domaci operateri imaju 100 puta bolji izbor kanala nego iptv! Namerno necu da ih pisem velikim slovima zato sto nisu korektni. A sta me je razocaralo je to sto sam saznao da je ratel ustvari kriv za raspodelu kanala u srbiji. Npr. kod ikoma sam imao i fox life i fox crime,a kod iptv nema,i tako da sada ne nabrajam.

Kod kog ste vi operatera i da li ste zadovoljni? Da li cete da menjate kada istekne ugovor ili ne?

Ja sam kod AVcom-a. Mogu samo reci da su teski diletanti. Jos pregovaraju o HD paketu a Targo Telekem vec uveo eksperimentalni 3D kanal. O kvalitetu signala necu ni da pisem jer je to iluzorno. Hteo sam da predjem kod drugog kablovskog operatera ali cvrc ne moze(gospoda podelila teritorije kao feudi). Jedino da idem na varijantu TotalTV.

Korisnik SBB-a doduse stare analogne varijante i pretpostavljam da je los kvalitet signala "blagi" podsticaj da se predje na neku varijantu digitalije. Dvoumim se da predjem na JP ETV i njihov free DVBT2 signal. Ako neko ima iskustva vredelo bi!

Poslednja izmena:
Bio korisnik PTT KDS sa jako lošom ponudom nekvalitetnih kanala, nešto digitalnih ali bez mogućnosti da koristim CI modul (u stvari možda bi i bilo moguće al i im je administracija neeeeeeeemoguća za saradnju). Čim sam saznao da u zgradi postoji i drugi kablovski operater (Vektor) promenio sam operatera i koristim digitalni paket, CI modul, dodatne HD kanale. Kvalitet slike u odnosu na prethodnog: NEUPOREDIV. Celokupnu uslugu u odnosu na prethodnog provider-a nemoguće je čak i porediti. Daleko od toga da su savršeni ali da li je iko???

Korisnik sam SBB-a i imao sam velikih problema sa internetom i uopste njihovim uslugama koje su resavali ali je to dosta cesto bilo i trajalo jako dugo....inace sam iz rakovice...Nemam bolju alternativu pa jednostavno nemogu ni preci na drugog provajdera...

ja imam IPTV(nekad davno imao sam i Total)....sad uglavnom sve gledam na Satelitu:)HD..3D...ExYU....:)

Ja sam kod kopernikusa i to je ubedljivo najlošiji kablovski operater u Srbiji još uvek imaju samo analogni signal a o digitalizaciji i ne razmišljaju, gospoda ima monopol na ovom područiju i bukvalno rade šta hoće. Sd slika očaj, često izbacivanje pojedinih kanala bez ikakvog objašnjena, premaštanje kanala sa jedne na drugu frekvenciju, neki kanali više nerade rade nego što rade. Sve se manja ali duga im je udarni kanal iako je zakonom zabranjena. Živi krš od televizije. Nekaže se uzalud što južnije to tužnije, a gazda je iz Niša. Targo je prošlog leta postavio u par ulica optičke kablove i od tada se izgubio sa ovog područija, bez ikakve naznake da će nastaviti radove. Internet za sada radi dobro i jedino me on još uvek veže za kopernikus, kod telekoma je mnogo skuplji a i njihov izbor kanala je minimum minimuma. Jedina nada mi je daće se targo vratiti i nastaviti radove, jer mi se on čini trnutno jenim od boljih operatera u Srbiji.

Kopernikus ima najskuplju TV pretplatu u Srbiji, plus nema digitalne.Znaci najlosiji i najskuplji.
Kod njih sam samo zbog interneta jer je to jedino sto valja kod njih.Duge vise nema konacno :D
A kad dodje Targo, caooooo...

Nazad
Vrh Dno