Moje misljenje vlada da je od tih najlosijih brendova broj 1 tj najbolji Tesla.To mogu da kazem i zato sto sam imao prilike da koristim FOX pa Teslu u uslovima gde vecina TV crkava.Tesla je definitivno pokazala da je bolja od FOX koji je riknuo tacno posle odredjenog vremena(pozadinsko osvetljenje).Mislio sam da je do konkretnog modela ali ne.2 razlicita modela isti kvar u manje vise isto vreme.Pricam o FOX.Znaci Tesla je definitivno bolji kvalitet.Sto se tice VOX pozitivno sam iznenadjen jer sam ga kupio za kucu na planini.2 godine ga koristim i 10 od 10.U smislu da imam Xiaomi box koji sam koristio uporedo sa Google tv na VOX.I mogu ti reci da su razlike mizerne.U smislu da Xiaomi bolje radi ali ne mnogo bolje.Znaci da me sad pitas dal bi kupio box da ne koristim VOX google tv odgovor je NE.Moze li jedno laicko pitanje.
Kako bi rangirari od najboljeg ka josijem 40 inci no smart televizore Tesla Vox Vivax .
I kako bi rangirari njihove servise.
Pa tako nekako.Poenta je da se ne treba drzati nicega u smislu takac makac.Nije to pravilo 100% tako.Neko ce ti reci na forumu - ma kakva Tesla bolji je ovaj ili onaj.Svako iz svog nekog ugla daje misljenje sta je bolje a sta losije.Inace , bez obzira sto mislim da je najgori FOX ja sam uzeo onaj nasocijalniji model da zamenim jedan stari CRT.Na akciji na anansu u subotu bio je za neke smesne pare.I ono sto mogu da kazem kod 3 FOX-a je da se vidi definitivno razlika u kvalitetu.Npr boje na FOX su mi nekako isprane.I vidi se i to jasno probijanje svetla.Ako sam dobro shvatio i raztumacio po tebi Tesla , Vivax, Vox i zadnji Fox.
Slazem se da je Android na jeftinim Fox tvima los.FOX nema originalni Android.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari