Šta je novo?

Dolby Digital Receiver Yamaha RX-V496

Delija

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
905
Dakle, da li neko zna gde bih mogao da nadjem ovaj receiver ili eventualno RX-V396 i po kojoj ceni?

Vidi na sledecoj adresi: www.4audio.co.yu
Ja sam gledao pre neki dan i videh modele RX V-420,520,...

Pozdrav

golum je napisao(la):
Vidi na sledecoj adresi: www.4audio.co.yu
Ja sam gledao pre neki dan i videh modele RX V-420,520,...

Pozdrav

Bio sam u toj prodavnici danas RX V-420 je 650DEM, a RX V-520 je 770DEM, ima i RX 396 (ne V) ali nisam zapamtio cenu....

A jel neko zna nekoga ko prodaje takve stvarcice na crnjaka, znaci SA!!! stranim papirima, ali bez poreza ili slicno?

Pa nadji na oglasima, zato sam ti i poslao link.

golum je napisao(la):
Moj sledeci predlog ti jeda pogledas na oglasima, mozda su nize cene.
www.halooglasi.co.yu
Ima jedan tip u tim oglasima koji prodaje Yamaha-e i sve ostalo iz programa 4Audio radnje. Kada sam ga jednom zvao pitao me odakle sam, i kada je saznao da sam iz Bgd rece da ne moze da ponudi nizu cene od gore pomenutih. Inace je iz Jagodine.

milanbb je napisao(la):
Bio sam u toj prodavnici danas RX V-420 je 650DEM, a RX V-520 je 770DEM, ima i RX 396 (ne V) ali nisam zapamtio cenu....
RX 396 je klasican risiver.

Eh, kad sam krelac! Proslog juna sam mogao da uzmem RX-V396 star mesec dana za 400 dem, premisljao sam se 2 dana i tip mi ga je maznuo ispred nosa, a sad 8 meseci kasnije ga novog cene 500 dem (U Nemackoj je nov 350 dem)!

Nego mislim da cu da poslusam Notax-a i da uzmem neku matoru zverinu tranzistorca, recimo nekog Sansui-a. Za 500 dem moze da se nadje i dupla A klasa od recimo 2x80W sin tezak 20kg!!!

Vrh Dno