Šta je novo?

Dolazak i odlazak sa posla

yooyo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
730
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Potreban mi je neka web aplikacija pomocu koje mogu da pratim dolazak i odlazak sa posla, kao i generisanje izvestaja.
Da li imate neku preporuku? Posto imam Linux servere preferiram apache + mysql + php resenje..

Ja iskreno tako nesto nikad nisam video, jedino da se napise.

Ako ti treba nesto plain & simple, javi mi na PM il' napisi ovde :)

Poslednja izmena:
Treba mi nesto bas plain & simple.

U staroj firmi neposredno pred moj odlazak iz iste su radili na sistemu preko otisaka prstiju.
Kupili su skenere otisaka prsta uz softver napisan u Delphiju i MySQL DB. Svakom radniku su uzeti otisci i tako su prijavljivani.
Mozhda bi ti tako neshto zavrshilo posao?
Mada meni je to sa otiskom prsta nekako preterano.

zavisi od poslodavca... a i one kartice nisu zgodne, gube se lako... ipak prsti su bolje prikaceni za radnika :D Doduse, kakvi su nam poslodavci, i prsti vise nisu tako sigurni :p

Interesantno je ovo sa otiscima, ali ipak je jednostavnije i jeftinije resenje ID kartica.

Jednostavnije DA, jeftinije NE.
Baš zbog toga su se odlučili za otiske prstiju, jeftinije im je nego da kupuju kartice.

Ma lepo staviti privremenu tetovažu svakom zaposlenom koja je bar kod, traje 3-5 godina i treba ti samo bar kod skener. Najlakše rešenje :D

Jednostavnije DA, jeftinije NE.
Baš zbog toga su se odlučili za otiske prstiju, jeftinije im je nego da kupuju kartice.

Ma lepo staviti privremenu tetovažu svakom zaposlenom koja je bar kod, traje 3-5 godina i treba ti samo bar kod skener. Najlakše rešenje :D

A pasivni RFID?
Mislim da je to jos jeftinije resenje :wave:

U staroj firmi neposredno pred moj odlazak iz iste su radili na sistemu preko otisaka prstiju.
Kupili su skenere otisaka prsta uz softver napisan u Delphiju i MySQL DB. Svakom radniku su uzeti otisci i tako su prijavljivani.
Mozhda bi ti tako neshto zavrshilo posao?
Mada meni je to sa otiskom prsta nekako preterano.

Mene bi ovo isto interesovalo, jel znas neke cene ili od koga su uzimali? Treba mi sto jeftinije resenje, ali je prioritet da bude "stabilno" (znaci da radi 24/7)... Ako znate ko radi te sisteme okacite ovde ili mi posaljite na pm.

Ono sto mi je zanimljivo kod otisaka je to sto te kolega ne moze prijaviti (a da ti ne otkine prst :d)

Nazad
Vrh Dno