Šta je novo?

Dokle vishe ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

IggoriCa

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
05.07.2008
Poena
150
By Igoritza

http://www.benchmark.co.yu/forum/misc.php?do=cfrules

pravila foruma. ja i dalje ni jedno nisam prekrshio, i dalje dobijam svake druge nedelje nedeljni ban.

ochigledno je da se nekom od moderatora na individualnom nivou ne svidja shta ja pishem, pa po cenu permanent ban-a, zahtevam da mi se taj obrati lichno.

1. kritikovao sam apple. zakljuchana mi je tema, i preceno mi je sa perm ban-ovima. najnormalnije sam pitao zashto je takav stav, i eto, to je bio rezultat. niko iz admin/mod tima i dalje nece da prizna neobjektivnost po tom pitanju. pazi sad info -

za moju temu o apple-u sam dobio 15 cestitki, i petnaestak poruka podrshke, od kojih su polovina oldskuleri ovde! eno izvolite, imate mod funkcije, pogledajte mi slobodno u inbox!

2. svaki moj ban je naveden kao takozvani "shum". shta je to ? kad prichamo o brendovima uglavnom, sve shto se ne slaze sa moderatorom, to je shum ? tako ne pishe u pravilima, a ja sam samo za, uglavnom realne, i objektivne kritike brendova te warn-ove i dobijao. izvolte opet, na search, pa bih rado ponudio sve postove gde sam banovan, da jedna objektivna osoba kaze da je zasluzeno, shodno pravilima foruma.

3. najbitnije - uvrede korisnika, i tolerancija po potrebi:

moj trenutni ban je na osnovu warn-a koji sam dobio zbog sledeceg: na forumu se insistira na pismenosti, chak je i odredjeni broj moderatora to aminovao. chlan, chiji nick nisam ni zapamtio, napishe temu, gde je jasno izneo sledece svoje karakteristike:

nedostatak pismenosti (ja chak nisam ni rekao nepismen, al opet je valjda i to protumacheno kao uvreda)

nedostatak forumskog ponashanja, i normalnog pisanja

nedostatak kompjuterske obrazovanosti, i iznoshenje chinjenica koje bi mogle da se okarakterishu kao gluposti.

moj post, uz minimalnu dozu sarkazma, je bio kritika takvom stavu, tog korisnika. NIGDE nisam prekrshio niti jedno pravilo foruma.

dobio sam warn. a tema ? pa naravno, chak je i moderator video da je tezak crap, pa je obrisao, talk about reason, kad se setio da meni pride udari warn.

zakljuchak: moderator je isap kul lik. OMG, LOL, GTFO, NOOB (random internet rechi, kako bi mogao josh vishe da likuje shto me je MIMO PRAVILA kaznio, i ispao shmeker. )

ako vam je toliko stalo, odredjeni moderatori, da me uklonite, evo izvolte, obrishite i Igoritza, i IggoriCa profil (chiji je ovo jedini post, bez obzira na outcome), ali brate, nepravdu necu da trpim, pravila foruma ne krshim, a warnove dobijam kao chokolade, a da ne spominjem duple arshine, i vashe poneke oldskulere, nalik na ivke76, kovacm, filipenko(on dodushe u subliminalnoj varijanti) koji iznose uvrede kao dobar dan (ako cete moje postove da smatrate uvredama, onda sam ja nishta vishe od aprentice-a za njih).

Igoritza.

3.

Igoritza strikes back:whip:

Znao sam da ce ovako nesto da se dogodi. Jednostavno Igore, ti si hiper aktivan. :)

A i trebao bi da znas da Apple se ne kritikuje. Nikada.

U inbox ne moze niko da udje sem tebe.

I cemu ovaj broj 3. na kraju?

Poslednja izmena:
Podržavam svaku moderatorsku akciju da se sankcionišu uzurpatori - u vidu spamera, nabeđenih sveznalica i ostalih galamdžija.
Prekršio si jedno od osnovih pravila normalne komunikacije, čitaj - praviš galamu, i kad se osetiš "oštećen" zbog reakcije moderatora, svoj slučaj iznosiš iznad foruma. To je jako, jako ružno na mestu gde ima mnogo korisnika.
Sebe vidiš kao legendu, cara, to je u redu, tvoja stvar.. Nije u redu da očekuješ specijalan slučaj komunikacije i tretmana ako se ne uklapaš u forumsku svakodnevnicu i kršiš ta osnovna pravila.

U tim pravilima ti lepo piše na koji način se podnose žalbe na rad moderatora, ti si ih naravno od početka ignorisao - evo ti prvo što upada u oči da je prekršeno, ko zna šta bi se našlo kad bi dokon krenuo da gleda tvoje postove, ja sam ne jednom batalio da ti dam warn iz prostog razloga što sam video da bi ti bio poslednji u određenom vremenskom periodu.

Dakle, da rezimiram - ti si sebi jako bitan, legenda, car i ostali tripovi - nama nisi ništa drugačiji od ostalih usera. Kad bi se svako ponašao kao i ti na forumu, na šta bi to ličilo... E ako to ne razumeš, onda tome služe moderatori - da bele medvede upute (na ovaj ili onaj način) na vid komunikacije koji je na forumu dozvoljen. Toliko o nepravdi.

Ide katanac, a ti odmori malo - tome warn i temp ban i služe, pošto samokontrole očigledno nemaš. Budi ljubazan i ne uzurpiraj više forum ovakvim temama i duplim nalozima.

Da iskoristim priliku i podsetim na jednu sitnicu iz pravila foruma, vezanu za ovaj deo foruma:

Dodatna pravila za pojedine forume:

* Bench Clubbing
o Ovaj forum je namenjen svim temama koje bi mogle da se svrstaju pod "ostalo". Ali ne služi kao off-topic forum. Teme i ovde moraju biti vezane za IT.
o Atmosfera u ovom delu foruma jeste nešto opuštenija, ali sva gorenavedena pravila komunikacije i dalje važe.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno