Šta je novo?

Dodavanje netcast aplikacija

katamaran

Cenjen
Učlanjen(a)
18.06.2011
Poena
170
Kako?

Vidim na netu da definitivno postoji mogucnost ali nisam provalio kako.

Na osnovnom meniju pored 8(pretrgli se) aplikacija mogu samo da izaberem "podesavanje" pritiskom na crveno dugme a tu samo mogu da podesim u kom sam gradu pa mi se onda pojavi tacno vreme i prognoza.

Da li bi pomoglo ako bih ga prebacio na neku drugu zemlju?

Kad nece niko da odgovorim sam sebi (mozda nekom ove informacije budu korisne)

Definitivno izbor zemlje utice na broj aplikacija. Kad se stavi na UK ima nekih 12 komada i svidja mi se sto ima google maps. Ima i neki BBC iplayer koji bi trebao da je zanimljiv ali mi ga je par minuta optimizovao za moj tv pa me smorilo da ga cekam da bi ga probao. Sem ovoga postoje jos dve aplikacije za gledanje filmova i serija (viewster i jos neka na a) Ni tu nisam provalio kako da dodam neku aplikaciju...

problem je sto kad se promeni zemlja obrisu se svi snimljeni kanali :(

Vec sam se ranije mlatio sa izborom zemlje jer na mnogima nece da pretrazuje digitalne kanale a na nekima nema opcija da preskoci kodirane (kod nas su 99% kodirani) Jedva sam nasao Sloveniju gde pretrazivanje kanala funkcionise kako treba.

Nisam se setio da probam pretrazivanje kanala kad je na UK. Ako bi normalno pretrazivao kanale to bi mi bilo ok i sto se tice aplikacija.

Mozda bih i mogao da ga ostavim na UK i bez snimljenih kanala jer tv ionako skoro iskljucivo gledam preko d3 risivera koji je povezan preko HDMI i na njega naravno ne utice izbor zemlje. Jedino sto bi mi po Marfijevom zakonu verovatno ubrzo zatrebali snimljeni kanali na TV-u :)

Ako neko zna kako dodati aplikacije (bez obzira na zemlju) neka javi. Bilo bi mi dovoljno da dodam google maps kad je na Sloveniji.

a sto ne pomenu,gde sve to radis....mozda neko i ne zna..sta je to 'Netcast'????:)

I to sto kazes

U pitanju je LG

Netcast ti je u sustini pristup internetu. Nesto kao smart tv ali ipak losije (pre svega zbog manjeg broja aplikacija)

Klikini ovde na "experience netcast"

http://www.lg.com/us/netcast/index.jsp

Poslednja izmena:
ma znam ja..slicno imam na mom Philipsu,ali kako imam AppleTV2 i Google Tv....nikad to i ne palim....:)

Nazad
Vrh Dno