Šta je novo?

dodavanje fajla u iso image

goci1

Čuven
Učlanjen(a)
24.01.2001
Poena
619
kojim je programom moguce dodati neki fajl u iso image?

UltraISO

Ima gomila programa za to. Moze i npr. "MagicISO"...

probao sam ultraiso, i odlicno radi posao. ipak hvala twister...

probao i ja UltraISO, nije losh, ali WinISO ima veccu podrshku za razne formate, radi i konverziju BIN -> ISO -> BIN, i mozze i floppy-je da obradjuje..

pozdrav

Može, ali nemaš nikakvu detaljniju kontrolu nad ISO fajlom. Ne možeš da nameštaš fajl sisteme koje hoćeš, dok UltraISO pored ISO9660 i Jolieta podržava i Rock Ridge, UDF i Appleof fajl sistem), možeš da nameštaš ISO level, sve ISO fieldove, datume kompilacije i fajlova, možeš da skineš i konvertuješ disk u ISO, NRG, MDF/MSD, BIN/CUE i CCD, skidaš i upisuješ floppz imageove itd. WinISO je stao sa razvojem kod verzije 5.3, dok je UltraISO veliki skok doživeo tek posle verzije 7, tako da je sada zaista ultimativni tool za manipulisanje image fajlovima i mastering diskova.

TotalCommander sa iso plugin-om.Inace UltraIso je mnoooogo mocniji od WinIso...

H.U.D. je napisao(la):
probao i ja UltraISO, nije losh, ali WinISO ima veccu podrshku za razne formate, radi i konverziju BIN -> ISO -> BIN, i mozze i floppy-je da obradjuje..
pozdrav

Ja sam koristio WindISO ranije, ali sam jednom napravio ISO fajl pomocu njega, alkohola i MagicISO i kod ova zadnja dva je bio identican i manji od WinISO-a pa sam dosao do zakljucka da on nesto ubacuje u fajl vise nego ostali, pa sam presao na MagicISO, a alkoholim pravim fajl.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno