da li je bolje da dodatni kuler za zadnje strane kucista, uduvava vazduh ili izduvava vazduh iz kucista.......
Imam dodatnog Titana koji izduvava vazduh ali ne vidim neki pad temperature,
Ploca mi je 7VJDA i za kontrolu temperature koristim program HW Monitor. temperatur procesora mi ocitava na- Mainboard (od 41-51 C),
na CPU1-citava cip sa ploce(30-31 C). neznam sta mi ocitava na CPU2? ( ali me brine sto ta vrednost sa recimo 30 C naglo skoci na 55 C, isto tako se i vrati), u biosu to ocitanje nemam, u Sandri mi ocita cve te vrednosti a taj CPU 2 identifikuje kao AUX ,
isto i tu varira tem. inace sistem je stabilan a procesor je XP1600+
P.S. stara verzija ovog programa HW Monitor nije radila....na ovoj ploci ..
DAJTE MI SAVET I PREPORUCITE NEKI PROGRAM ZA PROVERU TEMERATUE I OSTALIH PARAMETARA.......
HVALA
Imam dodatnog Titana koji izduvava vazduh ali ne vidim neki pad temperature,
Ploca mi je 7VJDA i za kontrolu temperature koristim program HW Monitor. temperatur procesora mi ocitava na- Mainboard (od 41-51 C),
na CPU1-citava cip sa ploce(30-31 C). neznam sta mi ocitava na CPU2? ( ali me brine sto ta vrednost sa recimo 30 C naglo skoci na 55 C, isto tako se i vrati), u biosu to ocitanje nemam, u Sandri mi ocita cve te vrednosti a taj CPU 2 identifikuje kao AUX ,
isto i tu varira tem. inace sistem je stabilan a procesor je XP1600+
P.S. stara verzija ovog programa HW Monitor nije radila....na ovoj ploci ..
DAJTE MI SAVET I PREPORUCITE NEKI PROGRAM ZA PROVERU TEMERATUE I OSTALIH PARAMETARA.......
HVALA