Šta je novo?

dodatak za Thermalright TRUE

• Začetnik teme Začetnik teme stereo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

stereo

Čuven
Učlanjen(a)
11.12.2003
Poena
630
Da li neko moze da mi kaze gde bih i preko koga mogao da nabavim dodatni deo za Thermaliright TRUE. Treba mi njihov "AM2 Bolt-Thru-Kit" koji se koristi za montiranje kulera na socket am2.

P.S. Sto se tice kulera nabavljam ga preko usera Djolez, ali nazalost nemoze da nabavi i ovaj drugi deo koji mi treba, ali zato imam informaciju da toga ima u Hrvatskoj pa ako neko ide uskoro tamo i moze da mi pomogne oko problema molim da mi se javi na pm.

To preko košta 5€ a da ti neko to donese naplatiće ti 15€... :S:
Ne verujem da se isplati. Bolje sam nešto izbudži, žabice (vezice) su po buvljacima 50Dinara 100 komada pa priveži taj kuler kroz rupe oko Socket-a...

Iskreno ako to nebudem mogao da nabavim nevredi mi ni da kupijem kuler pa sad nesto sam da budzim i da neznam ni kako ce da radi, ovako bar znam da ce da radi kako treba i samo eventualno kupim srafove i to je to, a cuo sam i da moze da dodje do krivljenja ploce bez tog cude tako da... neznam jos videcu nesto da osmislim.

Ne može da se krivi ploča ako ostaviš onaj socket holder odozdo.
Žabice mogu u nekim slučajevima extra da posluže, eventualno dodaš neku prečagu po sredini ležišta kulera pa je na krajevima zategneš žabicama ...
U principu sve zavisi kakva je baza kulera i koliko prostora za egzibicije ima ...
Ako se odlučiš za tako nešto rado ću ti pomoći u vidu ideja...

Ja sam te sad stvarno izgubio. Nije mi jasno koji sad socket holder odozdo??? Ja na ploci imam onu plastiku oko socketa i to na gornjoj strani a sa zadnje strane mislim da nema nista, tj nema onog metalnog kvadratica koji kao drzi kuler i sa donje strane ploce. a koliko sam gledao to mi treba za pravilno montiranje kulera. Vidim da ti imas zalmana kod sebe pa me interesuje jesi li ti isto morao da stavis neki backplate ispod ploce ili ne jer i za njega vidim preporuciju to na sajtu (doduse za onaj 9700 koji je i veci)?

Inace hvala na podrsci a sto se tice ove moje kupovine neznam jos se razmisljam definitivno naginjem ka kupovini i evo stalno nesto ceprkam po netu da vidim kako to da i montiram ali videcemo jos.

Poslednja izmena:
Neke te drške oko socketa se sastoje iz 1-og dela i za ploču se pričvršćuju tiplovima sa gornje strane.
Dok kod nekih proizvođača, taj ceo socket holder (i gornji i donji) se sastoji iz 2 dela pa sam mislio da ti ostane onaj donji deo.
Sve zavisi kako je već to kod tebe na ploči rešeno. Nije svaki put isto.

Nazad
Vrh Dno