Šta je novo?

Dodaci ishrani: vitamini, suplementi, sportski preparati (iHerb, Myprotein..)

Za DHL ne placas vise nista van ukupne cene koju ti uracunaju na sajtu, nista dodatno se ne naplacuje. Zato i mene zanima da li ako izaberem UPS nesto moram dodatno da platim kada srtigne s obzirom da je drasticno jeftinije od DHL.
 
Preko dhl i ups uvek naplate pdv.

Za Iherb ne, nijedan ni drugi.

Bitno je da su oba u subtotal sumi ispod 50e (za UPS do 48-9e jer su fakture u dolarima a ne u eurima kao kod DHLa pa ako konvertuju da ne ocarine na kraju). Dakle to sto platite odmah na iherbu - roba + postarina - to je sve sto placate i nema dodatnih troskova kad stigne. Vreme stizanja za oba je skoro isto i jako brzo. Meni su stizali za 2-5 dana.
Naravno, ako su proizvodi (subtotal) preko 50e onda idu sve ostale dazbine (pdv + carina + spedicija odnosno sta sve vec naplacuju).
A postarina zavisi i od proizvoda, neki smanjuju dhl neki ups pa moze razlika da bude i veca. Uglavnom, oba dobro funkcionisu.
 
Poslednja izmena:
A je l za prvu kupovinu na iherbu važi da subtotal mora da bude ispod 50$ ali BEZ POPUSTA?
Znači sa poštarinom može biti i preko 50$ nebitno da li je prva kupovina ili ne? Plaća se samo to što piše na sajtu ?
 
Uvek prebaci valutu na sajtu iz dolara u eure i tako kupuj.
Za svaku kupovinu vazi da subtotal (samo cena robe) mora da bude ispod 50e bez obzira da li je uracunat neki popust ili ne. Bitna je krajnja cena robe i to placas.
Zatim na taj iznos dodajes postarinu kolika god da je i to cini total - krajnju sumu koju placas za sve i koja moze da bude veca od 50 eura.
Kad odes na korpu imas sa desne strane lepo odvojeno subtotal, shipping, total kategorije tim redom.

Sto se tice prve kupovine, prvi put cujem za ovo sto si napisala za bez popusta i prilicno sam sigurna da nije tacno. Obicno daju kupone tipa 10% ili koliko vec, mozda imaju neku sumu koju moras da potrosis da bi iskoristila kupon, verovatno ih ima negde na sajtu ili dobijes na mejl kad se registrujes. Davno sam bila new customer.

Plaća se samo to što piše na sajtu ?
Procitaj lepo moju prethodnu poruku.
 
Da li prihvataju karticu Komercijalne banke?

Ja sam danas išla i pitala da mi izvade za onlajn kupovinu, rekli su za deset dana

Vidim ljudi ugl koriste Intesu ali ja imam račun u Komercijalnoj, pa ne znam ipak da pitam iskustva da peoverim sigurno
 
Hmm, a da li ima nekog dodatnog plaćanja kada paket stigne? DHL mi traži 21 dolar za shipping a UPS 8 dolara. Nešto mi tu puno čudno. :)
Evo danas stiglo, nista nisam dodatno platio. Naravno, vodis racuna da subtotal bude ispod 50 evra, i nemoj da se igras sa tipa 49,9 jer moze kurs malo da se izmeni i onda placas pdv i carinu.
 
Oko 49€ ili mora 48?
Ne znam zbog dolara baš
Mora da bude ispod 50 evra, ali da ne bilo problema oko fluktuacije kursa, bolje biti siguran i ostaviti malo lufta. Zato sam i rekao da moze da nastane problem za 49,9, ali ispod 49 bi trebalo da je bezbedno.

Ovaj kod sam iskoristio za 5% popusta FEQ9902, mozda i dalje vazi.
 
Aha
Ok hvala
A je l moze preko komercijalne kartice
Mogu onda i paypal ali mi je komplikovano i tu da vadim karticu
 
Valjda mi na šalteru moraju ispravno reći anne da menjam kad sam već išla da popunim onaj papir...

Nikako da spustim, ispadne mi subtotal 48 zarez nešto....neka tako
 
Evo danas stiglo, nista nisam dodatno platio. Naravno, vodis racuna da subtotal bude ispod 50 evra, i nemoj da se igras sa tipa 49,9 jer moze kurs malo da se izmeni i onda placas pdv i carinu.
Narucio preko UPS pa cemo videti. :) DHL trazio oko $21 a UPS $8 za shipping.
 
Ja ne znam šta ću za karticu. Nisu mi lepo rekli u banci je l sam dobila devozni račun ili Prepaid njihovu karticu što mi je gora opcija
 
Samo da javim da mi je stigao paket sa iHerb-a putem UPS-a i sve je prošlo kako treba, nisu ništa dodatno naplaćivali. Naravno ukupan račun ispod 50e. Brzina ista kao i kod DHL-a.
 
Baš mi ga je danas doneo poštar, brza isporuka, nikakve dažbine nisu naplaćene (oko 30e je bila porudžbina).
 
Gde pratite kupone za iHerb? Postoji li kupon za nove korisnike, onaj NEWIHERB ne radi vec par dana a taman sam krenuo da narucim nesto...
 
Gde pratite kupone za iHerb? Postoji li kupon za nove korisnike, onaj NEWIHERB ne radi vec par dana a taman sam krenuo da narucim nesto...
Dosta tih kupona je samo za odredjene geografske regije, kada sam narucivao pre dve nedelje, nijedan od tih za novajlije nije bio podrzan za nas odavde. Proveri Honey pa ako ubodes da neki radi, na konju si.
 
Prvi put da mi je nesto falilo u iHerb paketu. U paketu koji sam primio danas je falio jedan suplement, do sada mi se to nikad nije desilo, uvek je sve bilo uredu. U opcijama za taj order sam selektovao refund za taj proizvod i bila je opcija da izaberem da mi vrate novac ili daju novac u rewardu, izabrao sam u rewardu jer cu svejedno narucivati kod njih opet. I stigao je novac u vidu rewarda odmah istog trenutka, mislim da je automatski iako je pisalo da kao mora neko da pogleda zalbu pa da treba par dana da procesuiraju rucno. Znaci automatski najverovatnije.
Eto ako se nekome desi slicno da zna.
 
Paket sa Myprotein.rs stigao za 10-ak dana. Naplacen pdv i troskovi dostave/otvaranja od 350 dinara, na cenu posle popusta. Vrednost paketa posle popusta je bila ispod 50e.
 
Da li paket ne moze da prodje ako su oni na carini dodali neke troskove a ja uplatila samo iznos sa sajta?
Ne znam zasto mi je izaslo ovo na iherbu, a preko upsa pise da je On the way i sve okHvatanje od ecrans_20210709-115530.png
 
Evo narucio sam sa iherba robu za 30 e sa popustima preko upsa. Shipping je 20 e sto je malo skupo al sta je tu je. Javljam kad stigne, nadam se da nece biti pdv-a.
P.S. na sajtu je 25 % popust na vit d. Mnoogo nas deru ovde pogotovo za taj vit d
 
Vigantol je 200 din.
 
Evo narucio sam sa iherba robu za 30 e sa popustima preko upsa. Shipping je 20 e sto je malo skupo al sta je tu je. Javljam kad stigne, nadam se da nece biti pdv-a.
P.S. na sajtu je 25 % popust na vit d. Mnoogo nas deru ovde pogotovo za taj vit d
Nekome je shipping manje od 10, meni je bilo 16 e, tebi 20. Pretpostavljam da je do težine robe i načina pakovanja (meni je bilo u pakovanju 450g kolagena pored ostalih sitnica).

Za vitamin d je vec rečeno za vigantol, ja sam platio 250 din, a eto ironmanbg je našao za 200. Bočica 10ml, jedna kap je 500 jedinica, ukupno u bočici 200000 jedinica, nema potrebe za naručivanjem iz inostranstva.
 
Nazad
Vrh Dno