Šta je novo?

Document Management Software-iskustva?

• Začetnik teme Začetnik teme zlaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zlaja

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2004
Poena
609
Interesuje me ima li neko iskustva sa ovom vrstom softvera.
Potrebno mi je nesto za manju firmu koja se davi u papirima koje treba arhivirati u neku bazu,omoguciti pretrazivanje te baze i sadrzaja dokumenata(dokumenti bi trebalo biti u nekom od formata: word,txt,excel,html i eventualno pdf)
Program bi morao da ima full access level control tj.da se svaki korisnik loguje i ima odredjenu vrstu pristupa(read only, edit,delete,publish..) odredjenim dokumentima.
Takodje bi bilo vrlo korisno da postoji mogucnost pracenja aktivnih dokumenata u procesu obrade (workflow),kao i pregled svih promena koje su na dokumentu uradjene(ko je,sta i kada,promenio).

Software mora biti pouzdan,a da pri tom nije puno skup(max. 1000 eur za 10 racunara) i da ne zahteva skupu infrastrukturu(oracle bazu i sl. skup software).
Moze,ako postoji, i neki dovoljno kvalitetan open source(ili freeware)software.

Najbolje da kontaktiraš neke od firmi koje se profesionalno bave time. Mislim da ti je to najbolji put do pravih informacija. Evo ti par linkova firmi Link1, Link2, Link3 pa vidi da li ima nešto za tebe.

Ne znam kolika vam je firma, i da li ce vas zadovoljiti besplatna MSDE sql baza ili biste morali da idete na SQL server, ali uz Windows Server 2003 idu besplatno i Windows Sharepoint Services cija je namena upravo to sto je tebi zadatak, a sajt izradjen u sharepoint services izgleda bukvalno ovako:
http://www.projectserverexperts.com/Shared Documents/Forms/AllItems.aspx

Nazad
Vrh Dno