Šta je novo?

Dobro kuciste sa napajanjem!?

Johnny B.

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2005
Poena
380
Gledao sam po internetu i obisao par radnji pa posto sam video sta se od prilike nudi da cujem i vasa iskustva.

Trebalo bi mi neko funkcionalno kuciste sa napajanjem 90-100eura.

Kuciste kakvo ce mi trajati, dobro za luftiranje i dosta komponenti,... znate vec Chieftec ili CoolerMaster ili Termal Take ili tako nesto.

Ineresuje me za te pare gde mogu da nadjem najbolje kuciste sa napajanjem, da li neko zna neke prodavnice.

Bio sam u Imtelu, imaju lepa Chieftec-ova kucista, ali bez napajanja, mozda bi u kompletu bili jeftiniji.

Hvala u napred.:D

Za te pare, a da bude u kompletu kuciste i napajanje, najbolje ti je da pogledas neki od Chieftec modela. Imas kao varijantu i Cooler Master Centurion 530, ali ako mene pitas prakticniji mi je u tom cenovnom rangu Chieftec.

Da ali koji Chieftec?
Hteo bih da ima 400W i 12ticu napajanje, a kuciste da je prostrano i da ima mesta za hardove ona varijanta sastrane.....
I naravno gde naci?

Npr LBX Midi Tower sa napajanjem od 410 ili 420W bi ti odgovarao. A gde moze da se nadje? Bukvalno na svakom cosku. U bilo kojoj opremljenijoj radnji kompjuterske opreme ces naci ovakvo kuciste....

Mnogo bi mi i znacila slika, da ne bi skitao ceo dana dok nadjem doticno kuciste, a ovi na sajtovima nemaju bas toliko prikaza komponenata.
Koji je tacan naziv tog kucista da ga nadjem na google-u?

Nazad
Vrh Dno