Nažalost nemam je, ali sam je probao u nekoliko navrata i meni je bolje legla od bilo koje druge stolice, uključujući one koje su više nego duplo skuplje.
Bez uvrede, ali meni je ta stolica bila jedna od najgorih na kojima sam sedeo - doduse sedeo sam malo manje od sat vremena. To opet dokazuje da je sve jako individualno...Sedim na poslu na Herman miler aeronu vec godinu dana i za novu godinu sam sebi uzeo ovu
Ispade /izucavanje i primjena/ ergonomija kao naucna oblast besplatna. Znaci sklepaj stolicu od tih materijala i to je sav posao i troskovi. Ne kazem da ne moze biti jeftinije, ali nemoj previse pojednostavljati stvari.[emoji106][emoji3]Наравно да не може ниједна столица толико реално да вриједи. Ипак је то комад намјештаја тежак 20-30ак килограма израђен од челика, пластике, пар механизама и мрежице/суђера. Да се користе неки софистицирани материјали као слоновача или не знам шта па и ајде... овако од те гигантске цене се из авиона види да је најмање 50% износа давање пара на рачун тога што пише неко име на столици.
+1 bukvalno na istoj sedeo oko nedelju dana, čisto da probam i stolica je ok, ali ne može da se poredi sa aeronom ni blizu. Čak ni sa O111.Bez uvrede, ali meni je ta stolica bila jedna od najgorih na kojima sam sedeo - doduse sedeo sam malo manje od sat vremena. To opet dokazuje da je sve jako individualno...
Sent from my iPhone using Tapatalk
O111 da ima rukonaslone bolje bi bio no-brainer.+1 bukvalno na istoj sedeo oko nedelju dana, čisto da probam i stolica je ok, ali ne može da se poredi sa aeronom ni blizu. Čak ni sa O111.
da kucnem u drvo zadnje tri godine preporod... takodje sam od ovih nasih (frogster) uzeo sto na podizanje i to je kombina ubica na mesto .
[/QUOTE]
Meni to nikako nije valjalo. Ne mozes ni u jednom trenutku da se opustis i zavalis na par sekunda, a i konstantno pomeranje mi je smetalo.
Sto se tice stolova koji se podesavaju po visini - to je odlicna stvar za kupiti za svakoga ko zeli da sacuva svoje zdravlje (mozda cak bitnije nego stolica), samo je problem sto su kod nas skupi. U US ima odlicnih vec od nekih 300 usd.
Ne mozes tako da gledas na stvari tj to nije pravilno gledanjena stvari. I intel sama izrada CPU kosta 20 dolara ali razvoj kosta. Ove stolice imaju neku ergonomiju e onda ako ti kazes to je ****** i gluposti onda tu nema sta mnogo da se diskutuje.Наравно да не може ниједна столица толико реално да вриједи. Ипак је то комад намјештаја тежак 20-30ак килограма израђен од челика, пластике, пар механизама и мрежице/суђера. Да се користе неки софистицирани материјали као слоновача или не знам шта па и ајде... овако од те гигантске цене се из авиона види да је најмање 50% износа давање пара на рачун тога што пише неко име на столици.
Bez uvrede, ali meni je ta stolica bila jedna od najgorih na kojima sam sedeo - doduse sedeo sam malo manje od sat vremena. To opet dokazuje da je sve jako individualno...
Sto bih se vredja disktujemo samo ja sam bio u salonu i seo pa par stolica hteo sam sve da bude mreza ali kada sam seo na tapacirano nije obican sundjer i meni je bilo bolje posto sam seo sa jedne na drugu i tako u razmaku od par dana posto sam dva puta isao do salona.
Sta ti je bilo lose na njoj?+1 bukvalno na istoj sedeo oko nedelju dana, čisto da probam i stolica je ok, ali ne može da se poredi sa aeronom ni blizu. Čak ni sa O111.
Koliki je to sto? I kako ga podesavas (odokativno svaki put, ili vidis neke brojeve, ili kako)?nitro:
da ne bude da reklamiram ja sam kod frogstera platio oko 400€ sto na podizanje(sa jednim motorom), a u ikei isti takav bio oko 700-800 i bas je brutalna stvar . tako da preporuka za frogija .
Loš mehanizam za lumbalnu podršku, bezveze se i malo podešava. Rukonasloni su bolji nego na O111. Onda sedalni deo kod kolena nije zakrivljen i još neke sitnice.Ne mozes tako da gledas na stvari tj to nije pravilno gledanjena stvari. I intel sama izrada CPU kosta 20 dolara ali razvoj kosta. Ove stolice imaju neku ergonomiju e onda ako ti kazes to je ****** i gluposti onda tu nema sta mnogo da se diskutuje.
Sta ti je bilo lose na njoj?
Mislim ja sam ovde na poslu cuo coveka da mu je aeron djubre i da nista ne valja
Ja сам се само надовезао на твоје цене од око 1000е и више за столицу, нисам баш банилизовао и рекао да сад столица не смије бити скупља од 300е.Ne mozes tako da gledas na stvari tj to nije pravilno gledanjena stvari. I intel sama izrada CPU kosta 20 dolara ali razvoj kosta. Ove stolice imaju neku ergonomiju e onda ako ti kazes to je ****** i gluposti onda tu nema sta mnogo da se diskutuje.
Koliki je to sto? I kako ga podesavas (odokativno svaki put, ili vidis neke brojeve, ili kako)?
I koliko mu vremena treba da se podigne? Ne treba mi za trke, nego sam za one rucne cuo da je toliko sporo da ubije volju...pa ne znam sta znaci ovo sto si naglasio da je sa jednim motorom.
nitro:
da ne bude da reklamiram ja sam kod frogstera platio oko 400€ sto na podizanje(sa jednim motorom), a u ikei isti takav bio oko 700-800 i bas je brutalna stvar . tako da preporuka za frogija .
Jel to Brazzers pravi?Je li probao iko stolicu za klecanje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari