Šta je novo?

dobre decije igrice

Učlanjen(a)
10.09.2003
Poena
680
sin od 4 godine mi pici igrice (na oca..heheh), e sada igrao je brothers in arms, COD... i to sasvim uspesno, zavrsili smo ih sve.
medjutim probao bih da mu kupim igrice tipa shrek koji igramo, ali ne znam koje su OK.
neke preporuke za dinamicne igrice tog tipa?
juce sam kupio sundjer boba, medjutim potrebno je znanje engleskog koje on nema (a i igrica je prilicno dosadna).

THNKS

Probaj Bugs Bunny Lost in Time, Bugs Bunny and Taz Time Busters. Odlicne platforme. Donald Duck Going Quackers je isto dobra igra.

Disney's Tarzan i Hercules su takođe odlične igre.

HErkules je odlicna, mozes i Asterixe nove da mu nabavis dobri su...

SpongeBob Squarepants Battle for Bikini Bottom - mozgalice za decu, OK igra...

Poslednja izmena:
hohoh, ala cu da ga obradujem za novu godinu. ctrl+p i sutra prolazim pored bulevara pa cu da kupim redom sa spiska koliko mogu. odlicno, hvala svima.

ganelon je napisao(la):
"Asterix & Obelix XXX"

Aaaaauuuuu, prvi put cujem za ovo, mora da je to neka adult mature XXX igrica :D.
No da nije mozda bio u pitanju Asterix & Obelix XXL?

Ja takodje preporucujem Prince Of Persia, imam dva sestrica koja obozavaju sve tri POP igre.

Poslednja izmena:
ipak je XXL :)

Ja bih preporuchio Crash Twinsanity za klince, ko ima PS2. U igri se menja gomila raznih nachina upravljanja da se kod deteta refleksi i motorika vrlo brzo razvijaju. Moj klinac od skoro 4 godine igra to vec godinu i kusur i snalazi se odlichno iako je igra teshka...

Moja seka, a bogami i cale :d napalili se na zumu, ne mogu da ih odvojim, mozda se i tvojima svidi ,)

Od novih probaj Madagascar, The Incredibles, Shrek 2.

mLaki je napisao(la):
Aaaaauuuuu, prvi put cujem za ovo, mora da je to neka adult mature XXX igrica :D.
Ma da, Lepaluki, rimljanke i tako to :-devil-:.
Šalim se naravno. Čista greška u kucanju. Sorry. Nadam se da će ima-li-koga-tu videti ovo pre nego što krene u kupovinu. :)

Da se nadovežem:
WoodyWoodpecker,
Kao the Kangaroo 2,
Rayman 2 i 3,
Shrek 2,
Spirit,

Nazad
Vrh Dno