Šta je novo?

Dobra grafika do 120-130e

Uplink

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2006
Poena
309
Treba mi neka dobra grafika za drugi komp, do sada sam imao FX5700TD sa kojom sam bio izuzetno zadovoljan, ali bilo bi lepo da se uzme nesto jace.
Pitam ja Vas koja je najbolja grafika (agp) u cenovnom rangu 120-130e??
Hvala,
Pozdrav :)

Tesko da 6600gt moze da se nadje za 130.Mislim da je to najgora cifra koju si mogao da skupis.Nemoj pogresno da me shvatis,ali dodatak nekih 20-tak bi resio problem i doneo uspesno nabavljanje 6600 gt.

Takva je situacija na ovom nasem trzistu, ali potegnite neke veze iz inostranstva i eto toliko iscekivanog parceta hardvera uskoro. Danas mi verovatno stize x1600Pro AGP i videcemo kako ce se pokazati.

PCI ili AGP ?

Neskica je napisao(la):
Takva je situacija na ovom nasem trzistu, ali potegnite neke veze iz inostranstva i eto toliko iscekivanog parceta hardvera uskoro. Danas mi verovatno stize x1600Pro AGP i videcemo kako ce se pokazati.

И јел стигла :wave: Подели са осталима утиске :type: :guitar:

Vidjao sam da ga ima za 135-140, a u krajnjoj liniji, ima polovnih mozda i za manje para! a iz licnog iskustva tvrdim da je najbolja kupovina!

6600GT za te pare definitivno...
Jedini razuman izbor :wave:

Poslednja izmena:
Stigla danas . Nisam je nesto puno testirao samo 3D markove.
Skor 3D Mark 05 - 3835 (sve na default-u)
3D Mark 06 - 1737 (sve na default-u)
Driver 5.12
Jedina zamerka malo losije obradjene ivice stampane ploce.
Cena 130 evra. Sve je radjeno sa PIV 3.0 i sa Giga rama.

Poslednja izmena:
za taj novac je 6600GT majka. Ali jedino veliko ALI gde ces je naci? U novembru 2005. godine, sam obrnuo naglavacke oglase,dobavljace, i sve radnje po Novom Sadu u potrazi za 6600GT AGP karticom. Gde sam uspeo da je nadjem to je bila neka bolesna cena za Asus karticu ~220e. Gde god sam se pojavio i rekao sta trazim svi su komentarisali "jaaako, tesko ces naci novu karticu za AGP". I nisam je nasao (novu mislim). Na kraju sam promenio i plocu i procesor, i uzeo MSI NX6600GT za 167e PCI-e.

Ne znam da li se sada promenila malo stvar na trzistu, ali ako uspes da je nadjes uz pomoc neke charobne lampe, uzmi je... Polovnih verovatno ima. ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno