Šta je novo?

dobicu batine

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

kefalo81

Slavan
Učlanjen(a)
26.04.2008
Poena
350
Ljudi , hoce brat da me ubije, danas sam sredjivao racunar o kome on incace ne vodi racuna (antivirus, difragmenatcija diska, provjera star up programa itd) i slucajno sam u svom tom smecu obrisao i shortcut od igre Counter Strike.
Kako da vratim taj shortcut, i da li postoji drugaciji nacin pokretanja igre, jer na Start,all programs ja kada dodjem na valve, nemam tu ikonu.
Molim za pomoc.

Pa nalazi se negde na kompu sigurno ali gde ko zna.Probaj ovako.Start pa sa desne strane my recent documents pa bi tu trebalo da bude ako je skoro pokretano ta ikonica pa mozes da je prekopiras odatle.Ili ako se secas kako se zove da je potrazis preko search-a.

Poz

Znači, znaš da uradiš defrag, da skeniraš računar AV-om, da proveriš koji se programi pokreću tokom start up procedure, ALI NE ZNAŠ DA VRATIŠ IZBRISANI SHORTCUT?

facepalm.jpg

Nađi CS direktorijum --> desni klik na ikonu --> Send to --> Desktop (Create shortcut)

Znači, znaš da uradiš defrag, da skeniraš računar AV-om, da proveriš koji se programi pokreću tokom start up procedure, ALI NE ZNAŠ DA VRATIŠ IZBRISANI SHORTCUT?

pa nije bas tako jednostavno 🙂

ne znam napamet nije mi instalirano, ali kolko se secam ikonica za cs je bila nesto kao: "c:\program files\....\hl.exe" - cstrike .. tako nesto.. nije (bar kod mene) bio klasican shortcut ka nekom exe-u

Ja bih uspio da ga vratim da nisam izbrisao iz recycle bin.
Znam za neke programe koji sam vracao slike koje sam isto tako sa nekim programom za sortiranje duplih slika pobrisao..
NIje radio, trazio je da bude kupljen.
Tj. on ih je nasao ali nije mogao da povrati.

Nadji gde ti je hl.exe (ako nije hl.exe onda launcher.exe ,zaboravio sam 😀 ) i izbaci shortcut na desktop,pa properties i nadji gde pishe putanja,a za CS shortcut bi trebalo da izgleda ovog formata:

"?:\...\...\hl.exe -console -game cstrike" To ti je "obrazac" pa ti vidi,na primer:

"C:\Program Files\Half Life\Counter Strike\hl.exe -console -game cstrike" 🙂

Tacnije ovako 😀

"D:\Igre\Valve\hl.exe -nomaster -game cstrike"

samo putanju promeni

offitj

kakav naziv trida - "dobicu batine" :d kad ono tamo kako pokrenuti CS...
"draga mati sta sve nece glava da nam pati" - Kralj Ibi

ne javlja se... mozhe biti svashta :d
ili igra cs ili ... :d

Ovo ce izgleda da ide u neciji potpis :trust:

kefalo81, samo je potrebno da nadjes u kom je folderu instalirana igra, vidis koji je fajl pokrece i napravis shortcut na desktopu ka tom fajlu...

Ako ti to 81 znaci godiste, koliko onda godina ima brat koji igra CS, a koji moze da te prebije?

Ako ti to 81 znaci godiste, koliko onda godina ima brat koji igra CS, a koji moze da te prebije?

meni ovo izgleda kao tezhak sluchaj zlostavljanja u porodici... 😀

onT - bez zezanja, daj nadji gde je instalirano i lepo desni klik>send to>desktop (create shortcut)

Poslednja izmena:
Ovo ce izgleda da ide u neciji potpis :trust:

kefalo81, samo je potrebno da nadjes u kom je folderu instalirana igra, vidis koji je fajl pokrece i napravis shortcut na desktopu ka tom fajlu...

Kako sto su gore i napisali, CS je mod Half-lifea i nema izvrsni(exe) fajl pa je stoga potrebno napraviti precicu po gore navedenom postupku.

Hvala na brizi, ziv sam i zdrav sam , a burazer je u skoli i ostavio mi jer rok do veceras pola 9 da vratim sve na staro.
Taj problematicni komp je trenutno zauzet od strane mog tate, tako da cu kasnije probati da odradim po Vasoj preporuci.
Moj brat nije mnogo jak, ali je na svoju ruku u momentima i tesko je izaci na kraj sa njim.

Hvala Vam puno..javljam se .. mozda:d...

Hvala na brizi, ziv sam i zdrav sam , a burazer je u skoli i ostavio mi jer rok do veceras pola 9 da vratim sve na staro.
Taj problematicni komp je trenutno zauzet od strane mog tate, tako da cu kasnije probati da odradim po Vasoj preporuci.
Moj brat nije mnogo jak, ali je na svoju ruku u momentima i tesko je izaci na kraj sa njim.

Hvala Vam puno..javljam se .. mozda:d...

Vidimo se u 9, kazi kako si proso! Jel mu teska desnica ruka?

Poslednja izmena:
ja odem putanjom koju ste mi rekli i nadjem ikonu HL vise njih i onda jednom od njih pokrenem HL, i onda idem na change game i tamo promjeim na CS. on krene da mi prikazuje onaj osnovni prozor i sa new game, settings itd, i onda bez obzira dali ja pokrenem mapu ili ne, u roku od 10tak sekundi , sve samo pukne i vrati se na osnovni ekran.

Opcije su mi ili da ja ponovo instaliram, ali ne znam gdje je disk, a i sa botovima je i on muku mucio.
Ili da ga ubjedim da je igra glupa, i da mu nabrzaka u trznom centru kupim nesto bolje..
Ili da se suocim sa njim...

Jos cu vidjeti sta da radim,imam jos par sati fore..

Promenite ime teme u "Obracun u 9":d
VexMunja je lepo objasnio coveku kako da izvuce ikonu od CS-a..To je posao od 10 sec..
EDIT:Ne startujes HL.exe.Nego HL.exe posaljes kao shortcut na desktop,onda desni klik na HL ikonu na desktopu,pa odes na shortcut tab gore,pa u target dodas "-nomaster -game cstrike.
Znaci,ceo TARGET string treba da ti izgleda ovako nekako "X:\Program Files\Valve\hl.exe" -nomaster -game cstrike.

Poslednja izmena:
Da li ja u targets treba da samo kopiram taj naziv -nomaster -game cstrike. znaci i sa crticama i sa tackom, ili kao i prethodni dio, svaki naziv treba da bude odvojen sa \\\\\\

Ja sam pokusao u target da kopiram i ovo "C:\Program Files\Half Life\Counter Strike\hl.exe -nomaster -game cstrike", a na start in je ovo "C:\Program Files\Valve"

Edit.
Uspio, sam..
Hvala..
Da nije bilo Vas, izasli bi u dnevniku:d u 23.

Kako sto su gore i napisali, CS je mod Half-lifea i nema izvrsni(exe) fajl pa je stoga potrebno napraviti precicu po gore navedenom postupku.

C:\Program Files\Half Life\Counter Strike\hl.exe -console -game cstrike mislis na ovo boldovano?

Edit.
Uspio, sam..
Hvala..
Da nije bilo Vas, izasli bi u dnevniku:d u 23.

Bolje se mani kompjutera i pocni da treniras neku borilacku vestinu, jer mozda sledeci put niko sa foruma nece znati kako da ti pomogne 😉

E da, naravucenije - ne dirajte tudj kompjuter :trust:

za ovo vreme koliko namestas mogao si skinuti CSS i instalirati, a razlika bi bila ogromna.

Na ovom mi ne idu precice tipa, kad kupujem pusku, b4 3 b6 municija itd.
Jel postoji i tu caka ili kako je tako je.

Ako ti ne rade kontrole,probaj da odradis u opcijama "default" podesavanja,snimi to i trebalo bi da proradi..

Naslov ove teme je legendaran! 🙂

Po meni bi bolji bi bio da je naslov teme "Obracun u 21h"😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno