Šta je novo?

Dobar softver za dizajn enterijera?

velko

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
675
Ovako... potrebno mi je neko jednostavnije parce softvera za dizajn stana. Nista preterano komplikovano i pro. Znaci ono... dam mu dimenzije prostorija, boju zidova i poda... i to je to. Da mogu da se igram i iz neke baze namestaja eksperimentisem sa rasporedom. Svi softveri na koje sam naisao do sada su bili previse komplikovani ili jako losi. Pa ako neko ima ideju...?

Pozdrav.

Ma kakav archicad.

Google Sketchup, IKEA Home Planner i sl.
Ako ti je to 'previse komplikovano' onda uzmi obicnu olovku, flomaster i papir sa kvadraticima :)

Ma kakav archicad.

Google Sketchup, IKEA Home Planner i sl.
Ako ti je to 'previse komplikovano' onda uzmi obicnu olovku, flomaster i papir sa kvadraticima :)

hahahahahahaha :p

definitivno IKEA home planner, nisam znao da iko zna za ovaj program :)

SIMS 2 :d

ja to radim u archicad-u pa onda renderujem u artlantis-u, ali to je zbog toga sto inace radim sve ostalo u archicad-u pa sam valjda navikao.

PS. OVaj IKEA softwer deluje odlicno za ovakve stvari. Ima li toga ceo neki suite/komplet ili moram deo po deo da koristim (kitchen planner, office pl, pa bedroom itd) ? Voleo bih kad bi mogao ceo stan da objedinim.

Poslednja izmena:
pogledacu ovaj ikea softver. na prvi pogled deluje ok. :)

hvala za info.

PS. OVaj IKEA softwer deluje odlicno za ovakve stvari. Ima li toga ceo neki suite/komplet ili moram deo po deo da koristim (kitchen planner, office pl, pa bedroom itd) ? Voleo bih kad bi mogao ceo stan da objedinim.

Koliko sam ja video soft je isti.... samo postoje tri linka ka njemu. Hmmm... sad kad napisah vidim koliko glupo zvuči, bolje da pogledam još jedared.

Jok.... ista adresa stoji za sva tri. Nije moja greška

Nazad
Vrh Dno