D deki21 Slavan Učlanjen(a) 04.11.2009 Poruke 100 Poena 320 14.07.2023 #1 Nece hp da mi se upali vise upste. Da li znate neki dobar servis. Onaj bs processor sto je bio predlozen, tu mi se niko vise ne javlja. Srdacan pozdrav i hvala na svakoj preporuci
Nece hp da mi se upali vise upste. Da li znate neki dobar servis. Onaj bs processor sto je bio predlozen, tu mi se niko vise ne javlja. Srdacan pozdrav i hvala na svakoj preporuci
D Diamond Slavan Učlanjen(a) 10.02.2007 Poruke 1,893 Poena 465 14.07.2023 #2 deki21 je napisao(la): Nece hp da mi se upali vise upste. Da li znate neki dobar servis. Onaj bs processor sto je bio predlozen, tu mi se niko vise ne javlja. Srdacan pozdrav i hvala na svakoj preporuci Kliknite za proširenje... Прикључи на пуњач и сачекај пола сата. Glasajte za 0 Negativno glasati
deki21 je napisao(la): Nece hp da mi se upali vise upste. Da li znate neki dobar servis. Onaj bs processor sto je bio predlozen, tu mi se niko vise ne javlja. Srdacan pozdrav i hvala na svakoj preporuci Kliknite za proširenje... Прикључи на пуњач и сачекај пола сата.
Zekovic Slavan Učlanjen(a) 29.06.2017 Poruke 3,229 Poena 225 14.07.2023 #3 BS je serija laptopa a ne procesor , izvadi baterija maticne ploce na 5 minuta pa je vrati. Glasajte za 0 Negativno glasati
dzonihsv Čuven Učlanjen(a) 18.11.2007 Poruke 7,145 Poena 725 14.07.2023 #4 Šta je uopšte sa laptopom i koji model je u pitanju? Glasajte za 0 Negativno glasati
Zekovic Slavan Učlanjen(a) 29.06.2017 Poruke 3,229 Poena 225 14.07.2023 #5 Ako prvi put otvaras laptop verovatno ces izlizati srafove i lak na njima , pripazi i da ne polomis nesto , laptop ima mekanu plastiku. Glasajte za 0 Negativno glasati
Ako prvi put otvaras laptop verovatno ces izlizati srafove i lak na njima , pripazi i da ne polomis nesto , laptop ima mekanu plastiku.
zamzung Slavan Učlanjen(a) 30.09.2012 Poruke 1,854 Poena 305 14.07.2023 #6 Zekovic je napisao(la): BS je serija laptopa a ne procesor , izvadi baterija maticne ploce na 5 minuta pa je vrati. Kliknite za proširenje... deki21 je napisao(la): Nece hp da mi se upali vise upste. Da li znate neki dobar servis. Onaj bs processor sto je bio predlozen, tu mi se niko vise ne javlja. Srdacan pozdrav i hvala na svakoj preporuci Kliknite za proširenje... U pitanju je dakle naziv servisa. Glasajte za 0 Negativno glasati
Zekovic je napisao(la): BS je serija laptopa a ne procesor , izvadi baterija maticne ploce na 5 minuta pa je vrati. Kliknite za proširenje... deki21 je napisao(la): Nece hp da mi se upali vise upste. Da li znate neki dobar servis. Onaj bs processor sto je bio predlozen, tu mi se niko vise ne javlja. Srdacan pozdrav i hvala na svakoj preporuci Kliknite za proširenje... U pitanju je dakle naziv servisa.