Šta je novo?

Dobar php developer kurs. Fullstack kurs Danilo Vesovic ili nesto drugo?

-RedFox-

Poznat
Učlanjen(a)
21.10.2021
Poena
35
Stariji sam,cilj mi je php developer. Priznati stručnjaci na yt koje pratim kazu, nauci prvo HTML,pa CSS,pa JS pa React i bice posla. Kazu to je oko godinu dana učenja. Mislio sam da upisem sada Cubes skolu,kurs za php ali nisam mogao,nemam 1000 eura.Da li je neko upoznat sa Danilom Vesovicem t.j njegovim full stack kursevima? Uskoro mu počinje kurs,480 eura kosta,na rate moze,a vidim da covek zna svoj posao. Online se radi sa puno vezbanja. Da li preporucujete njegov kurs? Početnik sam.Hvala. Ili Kampster full stack kurs,kod njih je 12000 dinara.
Linkovi su ispod pa molim za preporuke.

www.danilovesovic.com

FullStack kurs

Mesto gde se postaje programer. Online škola programiranja. Profesionalni online kursevi na jednom mestu.
www.danilovesovic.com
www.danilovesovic.com

Imaš njegov YT kanal sa raznim lekcijama. Pogledaj, pa ako ti odgovara ti idi na njegov kurs.

Ne znam da li to vredi tih para ali ako sam ne sediš kod kuće i ne vežbaš neće ti pomoći nijedan kurs.

"Full Stack" je pretenciozan naslov za bilo koji kurs, ne obraćaj pažnju na to. Odaberi prvo frontend ili backend, pa onda gledaj i uči. Imaš brdo lekcija na YT.

Hvala,poskidacu njegove tutorijale sa yt-a. Pa polako.

Nazad
Vrh Dno