Šta je novo?

dobar multi-track recording program?

soulfly

Čuven
Učlanjen(a)
01.03.2002
Poena
619
Da li neko moze da me uputi, posto sam neuputjen.
Probao sam nekoliko, ne treba nesto narocito kompleksno (svakako ne kao cubase). Ne svidja mise Acid, to kao loopovi i gluposti. Za sada radim sa Cool Edit 2000, crnacka varijanta, full mix pa izbrisem desni kanal da dodao novo, pa opet mix....idealno bi mi bilo kad bih dosao do plug-ina koji dodaje jos 2 kanala. Kakva je verzija Pro u stvari?

Jesi li probao SAW32? Nekada je bio jedini na tom polju, a redovno izlaze nove verzije.

Ne znam, deluje mi dobro na sajtu ali ne mogu da nadjem crack ili bilo sta, jedva da se i pominje.....sad kopam za Cakewalkom, mozda Vegas Pro ili CE Pro, pa valjda cu naci nesto.

Cool Edit pro ? Jeste da je mator, ali lepo radi,....

milanbb je napisao(la):
Cool Edit pro ? Jeste da je mator, ali lepo radi,....
CEP mator? Pa skoro je izašla dvojka...

Evo do sada sam probao jedno 5-6 programa i, je li, doslo je do 'konflikata'. Prvo valjda zbog Cakewalka u kombinaciji sa Vegasom mikrofon nije postojao ni u jedno drugom programu osim u njemu. Sada sam sve izbrisao osim CE 2000 (dok ne nadjem pro) i sad u njemu ne radi ni play.

Visekanalni CoolEdit

Pozdrav Svima!

Ja sam se nekad davno zabavljao u Multitrack rezimu u CoolEdit-u..... i nisam imao problema sa mixovanjem i brisanjem nekog od kanala da bih dodao novi....

Ako se dobro secam jedini limit u svemu tome je bio slobodan prostor na HDD-u....

U pitanju je bio studijski snimak neke "lokalne" grupe, na nekih 25-6 kanala (svaki kanal je bio MONO) i moglo se svakom kanalu odrediti PAN, gde ce se to u stereu pojaviti, efekte si mogao dodavati svakom kanalu posebnu i sve zivo si mogao raditi sa pojedinacnim kanalima i na kraju ih vratiti u Multitrack rezim.... gde si opet mogao da MUTE-ujes, odredjene kanale ili da ih pustas solo, da ih pojacavas smanjujes unutar mix-a....

Ja nisam neki muzicar a i ne razumem se bas mnogo u sve to, ja sam ustvari samo "dao" svoj hardware za obradu tog DEMO CD-a ali sam vecinu stvari ipak ja morao da odradim, posto su ovi moji muzicari imali sluha ali pojma o racunarima, NIKAKO🙂

Ako te nesto konkretno interesuje i uspeo sam mozda u necemu da ti pomognem ili kazem nesto novo slobno pitaj, u tom slucaju moram malo i sebe da podsetim, posto od tada nisam imao nekih blizih susreta sa CoolEditom....

Drugarski:wave;

Sve sto si naveo je upravo ono sto sam zamislio 😀
Mada meni ne treba 25 kanala, vec recimo 3-4-5 ali svejedno, malo je dosadno raditi copy pate delete, nacentriraj gde ide fill, pa opet, i to sve zbog dva kanala....nista profesionalno, cisto samo gitara, ali ne 'radi' sve jedna u isto vreme. Evo sad bas skidam dvojku Pro sa sve 2 cracka i serijskim brojem, pa sta upali. Stavrno mislim da ne bih mogao da sad posvetim puno vremena izucavanju npr. Cubasea, ali posto znam sve o CE2000 valjda ce mi biti malo lakse sa Pro nego nekim skroz drugacijim...ne znam, nisam ga jos ni video, svejedno Hvala

Nazad
Vrh Dno