Šta je novo?

Dobar i brz MPEG2 koder??

Aleksandar

Čuven
Učlanjen(a)
22.04.2000
Poena
650
Koji MPEG2 koder moze da se koristi iz programa tipa WinVCR i sl., za direktno (25fps) grebovanje u MPEG2 (352x288)?

Imam ATI AiW i njihov koder je OK, ali je nedostupan iz drugih aplikacija, a GLUPI ATI-jev softver ne ume da predje preko 4GB barijere. Kad koristim 352x288 i 4Mb/s, dobijam odlicne rezultate, za koriscenje kao video-rekorder, ali me je*e ogranicenje duzine fajla (WinXP & FAT32).

Cuo sam da je neki Ligos LSX dobar. Tacno?
KOji jos programi mogu da odmah grebuju u MPEG2? VirtualDub, na zalost, zna samo AVI formate (&MPEG4)..

Wincoder program, a probaj i flyvideo.

Grebovanje je bolje uraditi u Mjpeg i PCM audio pa kasnije konvertovati.
Dobri programi za grebovanje prevazilaze barijeru od 4 GB deljenjem na više fajlova.

Drunk Devil je napisao(la):
Grebovanje je bolje uraditi u Mjpeg i PCM audio pa kasnije konvertovati.
Dobri programi za grebovanje prevazilaze barijeru od 4 GB deljenjem na više fajlova.

Treba mi samo za privemeno snimanje (VCR) u prihvatljivom kvalitetu. Nemam dovoljno mesta na disku za MJpeg. MPEG2 koder ATI-ja radi odlicno, ali samo u njihovom programu, koji ne deli fajlove..

Probaj da nadjesh krekovan Cyberlink Power VCR.
Meni je on sasvim lepo skidao sa V3. Znachi sa ATI-jem bi trebalo da je sve u redu... A da li deli fajlove bas se i ne secam.
Vidi na opis na sajtu.

Cini mi se da sam negde procitao da je FAT32 problem za velicinu file-a, dok u NTFS ne bi bilo problema (ako mozes da promenis u NTFS), ili isprogramiraj u ATI-jevom VCR-u vise puta uzastopno da snima (ja sam tako radio na AIW 1, vise puta po 20min,malo je zezanje sa programiranjem,ali odradjuje posao).

Nazad
Vrh Dno