Koristio sam nekoliko, a nedavno napravio sablon za Corel i vise me ne boli glava. Radim mu sta 'ocumihailo je napisao(la):Koji bi mi program preporucili za ovu stvar?Obzirom da radim sa cdr label-om koji u spine-u drzi 650mb cd sve novije dobro dodje.:wave;
mmarky je napisao(la):Cisto onako, me interesuje sto menjas CDrlabel ako ti smeta to 650MB, pa i to moze da se promeni, samo malo potrazi po menijima.
Mislim, ako je samo to problem, onda problema i nema
Pozdrav...
mmarky je napisao(la):Tek sad sam provalio koji vam je problem bio sa CDrlabel-om
Mozda vam ovo pomogne:
reg.line 1: 35785744
reg.line 2: 304219666
A jel bi bio voljan da me postedis truda i pustis mi na mail tvoj "kalup" za Photoshop?!boomGeek_master je napisao(la):Moze i u photoshopu veoma brzo da se uradi, npr ja sam napravio program koji extended m3u listu pretvara u sredjeni spisak pesama sa trajanjem, a izmedju tackice pa izgleda kao sadrzaj iz knjige kas se stavi neki fixedsize fontA tekst se brzo paste-uje, kao i bilo gde drugo. Ali dobro, svako ima svoje
![]()
mihailo je napisao(la):Koji bi mi program preporucili za ovu stvar?Obzirom da radim sa cdr label-om koji u spine-u drzi 650mb cd sve novije dobro dodje.:wave;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari