Šta je novo?

Dobar CD cover creator?!

mihailo

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
Koji bi mi program preporucili za ovu stvar?Obzirom da radim sa cdr label-om koji u spine-u drzi 650mb cd sve novije dobro dodje.:wave;

Mozes da pogledas na www.sk.co.yu (svet kompjutera)
pa levo izaberes pod RUBRIKE: PD KUTAK
izbacice ti spisak svih zanimljivih programcica za download iz zadnjih 10-20 brojeva, ima jedno 3-4 zanimljiva u zadnje vreme, jedino sto ces morati da otvaras opise svih posto se po nazivu ne moze provaliti za sta je. Ima jedan posebno zanimljiv (bar tako deluje):
Click'N Burn Pro- sluzi za rezanje i olaksan rad i kombinacije svih muzickih formata i ko zna sta sve, a ima i dodatak u sebi za kreiranje omota i nalepnica.
Ako se ne snadjes-javi da probamo nesto drugo (ja sam ih sve skinuo, ali ne i probao)

mihailo je napisao(la):
Koji bi mi program preporucili za ovu stvar?Obzirom da radim sa cdr label-om koji u spine-u drzi 650mb cd sve novije dobro dodje.:wave;
Koristio sam nekoliko, a nedavno napravio sablon za Corel i vise me ne boli glava. Radim mu sta 'ocu :)

meni se najvise svideo...

Surething CD Labeler Deluxe i to verzija 3.01 (verovatno je i 3.0 OK)

Ma ja koristim onaj sto dolazi uz Nero i sasvim je ok.

Koristio sam svakave programčiće, ali na kraju ispadne da je odličan Nero Cover Designer, guta šta god mu daš... A dobra preporuka je i Corel....

Dok je SureThing malkice zaglupljen program...

Pozdrav, Cinemanboom FX

Cisto onako, me interesuje sto menjas CDrlabel ako ti smeta to 650MB, pa i to moze da se promeni, samo malo potrazi po menijima.
Mislim, ako je samo to problem, onda problema i nema :)

Pozdrav...

mmarky je napisao(la):
Cisto onako, me interesuje sto menjas CDrlabel ako ti smeta to 650MB, pa i to moze da se promeni, samo malo potrazi po menijima.
Mislim, ako je samo to problem, onda problema i nema :)

Pozdrav...

Ima resenje i za to, ali samo da u neregistrovanoj verziji iskljucis prikazivanje 650MB !
(nisam bas bio preterano pametan :))

a zasto se neko nije setio da registruje CDR label i da promeni to 650 u sta god hoce i ono cdr da promeni u MP3 ili sta mu se svidi???
Moj glas naravno ide za CDR label!
:wave;

osim sto vec imaju gotove sablone, ne kapiram koja je prednost tih specijalizovanih alata. Ako vas vec mrzi da naucite Illustrator ili Corel ili Freehand, onda mozete da pogledate Xaru koja je dosta mali i jednostavan program ali je ipak dosta mocna

Ja sam izgleda jedini mazohista, sve radim u photoshopu :)

Pridruzio bih ti se (ne, nisam sadista) jer i ja takodje sve radim u Photoshopu. Navika je cudo. Jedino mi ponekad zatreba da odstampam npr. nazive MP3 pesama ili imena programa kad rezem kompilaciju. Tu me CDR label iznervira jer cita samo sadrzaj CD-a, a ne sa harda. E sad, Surething CD Labeler nema taj problem, ali ne mogu da verujem koliko se treba pomuciti da bi lepo poredjao nazive. Poenta takvih progrma bi trebala biti - brzo i jednostavno, inace kanal.

Tek sad sam provalio koji vam je problem bio sa CDrlabel-om
Mozda vam ovo pomogne:

reg.line 1: 35785744
reg.line 2: 304219666

Inace ja koriostim Photoshop samo kada treba nesto ozbiljnije da odradim. Kada treba nesto na brzinu ne treba nista bolje od cdrlabel-a

Pozdrav...

mmarky je napisao(la):
Tek sad sam provalio koji vam je problem bio sa CDrlabel-om
Mozda vam ovo pomogne:

reg.line 1: 35785744
reg.line 2: 304219666

Pa ja sam to odmah provalio ali vidim niko ne pita za S/N pa reko necu ni ja da postujem serial bez veze ako nikome ne treba.

ctp;

Moze i u photoshopu veoma brzo da se uradi, npr ja sam napravio program koji extended m3u listu pretvara u sredjeni spisak pesama sa trajanjem, a izmedju tackice pa izgleda kao sadrzaj iz knjige kas se stavi neki fixedsize font :) A tekst se brzo paste-uje, kao i bilo gde drugo. Ali dobro, svako ima svoje ;)

Geek_master je napisao(la):
Moze i u photoshopu veoma brzo da se uradi, npr ja sam napravio program koji extended m3u listu pretvara u sredjeni spisak pesama sa trajanjem, a izmedju tackice pa izgleda kao sadrzaj iz knjige kas se stavi neki fixedsize font :) A tekst se brzo paste-uje, kao i bilo gde drugo. Ali dobro, svako ima svoje ;)
A jel bi bio voljan da me postedis truda i pustis mi na mail tvoj "kalup" za Photoshop?!boom

I meni bi pomoglo, ako bi se odrekao autorskih prava i pustio mi kalup na mail :)

mihailo je napisao(la):

Nabaviš lepo najnoviju verziju "Nero"-a, najbolji za pisanje, a u njemu imaš i "CD cover creator" jako jednostavan za upotrebu, a možeš sve da uradiš i to kvalitetno ;)

Vrh Dno