Šta je novo?

Do racunara ili do provajdera ?

wispi

Cenjen
Učlanjen(a)
26.07.2011
Poena
169
Imam problem sa internetom . Problem je taj sto kad pokusam uneti neki pojam u google za pretragu izbaci mi gresku kao na slici , dok sve stranice iz favorita rade normalno . Zna li neko da li je ovo do racunara ili do provajdera . Isto se desava sa svim pretrazivacima .

google.jpg

Proveri da nije neki virus u pitanju. Takodje probaj da pobrises cache i cookies (ako nisi), nekima to resi problem. Mozes i da isprobas neki drugi browser. Verovatno je problem do racunara.

Da javim da jos nisam resio problem , isprobano jos na 2 laptopa i na 3 browsera i isto se desava . Probano i na win7 i xp .

Probaj onda da neki od tih laptopova povezes preko drugog provajdera, pa ce biti jasno.

Imam problem sa internetom . Problem je taj sto kad pokusam uneti neki pojam u google za pretragu izbaci mi gresku kao na slici , dok sve stranice iz favorita rade normalno . Zna li neko da li je ovo do racunara ili do provajdera . Isto se desava sa svim pretrazivacima .

Pogledajte prilog 110512

Trebao si da navedeš koji je provajder, da si vetan bežično ili žičano, koristiš li ruter itd.

Inače ako je računari čisti od gamadi a prethodno si obrisao kolačiće i slično onda jeproblem do ipadrese a za to je zadužen provejder. OVo mi liči na verat.

Inače rešenje je ovde:
http://support.google.com/websearch/bin/answer.py?hl=en&answer=86640

Trebao si da navedeš koji je provajder, da si vetan bežično ili žičano, koristiš li ruter itd.

Inače ako je računari čisti od gamadi a prethodno si obrisao kolačiće i slično onda jeproblem do ipadrese a za to je zadužen provejder. OVo mi liči na verat.

Inače rešenje je ovde:
http://support.google.com/websearch/bin/answer.py?hl=en&answer=86640

Koristim wifi net na 5GHz , kacim se sa Nanostation 5 Loco i dalje mreznim kablom na tp link router pomocu koga koristim wifi u kuci . Desktop racunar je povezan lan kablom , dok laptopovi i mobitel preko wifi .

Koristim wifi net na 5GHz , kacim se sa Nanostation 5 Loco i dalje mreznim kablom na tp link router pomocu koga koristim wifi u kuci . Desktop racunar je povezan lan kablom , dok laptopovi i mobitel preko wifi .

Pregledaj mozda koristis neki proxy, ako ne probaj sa nekim proxijem da vidis sta se dogadja.

Nista ne pomaze , neznam sta da uradim . Poslao sam mail tehnickoj podrsci provajdera ali nema odgovora .

Vrh Dno