Šta je novo?

Do 150 jura

Jes' da sam, manje-vise, laik, ali ja bi rekao da ce onaj i5 da pojede tog celerona kad god pozeli?

Ne trazim nov racunar, verujem da za te pare na kp moze da se nadje mnogo bolja konfa nego da jurim nov..

I ja bih uzeo taj polovni PC koji si naveo.Jedina mana mu je 250GB HDD koji je verovatno star i spor,ali pošto si rekao da ti ne treba za gaming mislim da će obaviti posao,ostatak je dobar.

Povoljnije mu je da posle ubaci Phenom II X6 nego da kupuje skupe memorije. Kako god, neka izabere ono sto njemu treba. Taj i5 racunar je dobar ali posle ce morati da ulaze u graficku karticu, a napajanje ne moze da mu se promeni, a 100% ima samo 3-4 SATA za hard i dvd.

Poslednja izmena:
I sunce ti. :D
Zar ne bi onda bilo problema sa napajanjem? 340W je njegovo napajanje.

Kako se uopšte gleda to da li je napajanje dovoljno?
Čisto informativno me zanima, svakako ne planiram da stavljam tu zver u njega :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Haha, nije to nikakva zver za današnje standarde, tek nešto iznad minimuma za normalno igranje novijih igara u 1080p. :)

A gleda se po tome da li karta zahteva dodatno napajanje, odnosno da li ima 6-pinski konektor na sebi:

IMG_1377.JPG

Levo ispod Strix naziva. Ako nema onda može da ide na takvo napajanje jer celokupnu struju vuče sa PCI-e slota (do 75W), ako ima jedan ili više takvih konektora (ili jedan 6-pinski i jedan 8-pinski) onda naravno ne može.

Vrh Dno