Šta je novo?

Do 100$

cjomi

Slavan
Učlanjen(a)
10.05.2008
Poena
320
Docekah i ja svojih 5 minuta.Treba da narucim sluske sa Amazona koliko sutra.Po brojnim recenzijama koje sam procitao najblizi sam ATH-M40X,
ima li neko mozda jos neki predlog ili jos bolje iskustva sa pomenutim sluskama.Terace ih FiiO X1 i E10k(naravno ne zajedno :D ).Dakle zatvorene,over ear do 100$...

Poslednja izmena:
Ja sam imao m40x i dalje imam fiio x1, meni se svidja kombinacija, sto se tice jacine zvuka mislim da neces imati problema, ja nikad nisam morao da idem preko 70/100.
Mozes da vidis Beyerdynamic COP, Beyerdynamic DT 770, sony mdr 7506 to su neke slusalice kojih sam se setio.
Mislim da bi bilo najbolje da prvo probas negde te slusalice pa da se odlucis koje hoces da uzmes.

Pa to ti je to (do 100$) kada su zatvorene sluske u pitanju.. verovatno si zakljucio kakav zvuk mozes da ocekujes, nekima su m40x bolje od m50x jer su neutralnije, vecina opet vise gotivi bassy m50x.. u svakom slucaju ne mozes da pogresis sa AT koje su dokazano dobre/kvalitetne i popularne (sto vazi za skoro celu M seriju) :)

Znam da narucujes sa amazona ali mislim da postoji par prodajnih mesta u NS gde mogu da se probaju bar neke slusalice..

Aj da pomenem ove Shure (oko 100e kostaju na snizenju kod nas) - http://www.digitaltrends.com/headphone-reviews/shure-srh750dj-review/

Uglavnom skoro svi hvale zvuk, neki cak kazu da zvuce malo bolje od m50x (imas npr na amazonu komentare vlasnika oba modela). Pre par meseci sam razmisljao da ih kupim ali sam ipak odustao i kupio AT in ear, pre svega jer su mi trebale lako prenosive slusalice a i procitao sam na par mesta da na ovim shure plastika krcka i jos gore - da su nekima pukle ''same od sebe''. Uz to su i izgleda zahtevnije od M40x..

Kupi AT i uzivaj :) A Shure sam pomenuo jer ih ima dobro poznata prodavnica na M pa mozda mozes da ih probas u NS ;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno