Šta je novo?

dm server za cs go

Nišlija_1992

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
08.03.2015
Poena
30
juce i prethodnih dana sam slusajno igrao na nekom predobrom deathmatch cs:go serveru,medjutim strasno baguje ova igra,cas izlaze serveri na listi,cas ne...nesto debelo nije okej,ali nema veze. frka je sad sto ne znam kako se zove taj server,niti umem da ga nadjem,nema ga nigde...da nije offline? znam samo da je bukvalno haos na njemu,non stop se gine,odmah respawn ide,ali oruzje se ne kupuje onim klasicnim glupim menijima,nego ti izadju brojke,znaci kucas prvo kategoriju oruzja na tastaturi 1,2,3,4 i svaka od ovih brojki takodje ima svoje sekcije sa oruzjem i svako je besplatno. takodje,biraju se,previous je na 7,next je na 8 na tastaturi,znaci samo na brzinu ukucas brojke i on ti da pusku koju si hteo,bez dosadnih menija. takodje,automatski dobijas bombu,ne tebas kupovati. ume neko da prepozna koji je ovo server i kako da ga nadjem?

pa prva stvar je da pogledas na History tabu, bice na toj listi ako si igrao na njemu.. e sad servera ima mali milion i svako na svom ubaci random plug-inove a sa druge strane nista nije cudno da se gase i pale novi serveri i jos manji problem da mu promene ime.. kada nadjes server koji ti se svidja dodas ga u favourites.. a sada osvrt na super stvari sa servera koje si naveo, obicna default partija dm-a u csgo respawnuje za jednu sekundu, kupovina je komplikovanija toliko da moras da stisnes B, iskuckas brojeve bez da gledas meni, a onda da ne pominjem sada kako mozes da bindujes sve i svasta od komandi, a tu su i makroi, uvek dobijes oruzje koje si prethodno kupio, tako da ne vidim razlog da pravis toliko cimanje u potrazi za tim serverom :d

imam debelih problema sa cs go. to je mozda i problem. imam jak utisak da nece da pamti mnoge stvari. recimo,uvek kad udjem u blacklisted servers,tu se nalaze dva servera. ja ih obrisem,sledeci put kad udjem u igru,opet su tu. zatim,kad hocu recimo da dodam novi server,nekad ga detektuje,a nekad ne...moram vise puta refresh,iako imam vrlo stabilnu 3g konekciju. zatim,pod LAN mi nekad izadju serveri,a nekad ni jedan nema...tacno ga nesto zeza. pod internet tabom,cas izadje vise servera,gomila,cas izadju samo 3-4 komada...pod spectate nema nista nikad. izgleda da je ostalo nekih fajlova od prethodnog korisnika,ako neko zna kako da resetujem igru na fabricka podesavanja i da obrisem tamo neke stare fajlove,neka mi kaze,hvala.

EDIT: nasao sam ga,evo adrese:

151.80.230.4927016

Evo i slike,znaci ovo selektovano je konkretno taj deathmatch server,a i ovi ostali ispod nose slicno ime,dakle isti host je u pitanju,LA GROSE TEAM:

Untitled.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno