Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Na windowsu postoji PowerDVD na kojem je putem dlna moguce pustati fotografije, muziku i video sa android telefona. Nisam nasao nista slicno za lion, uglavnom imaju opciju media server i klijent ali ne i remote player.
Probao sam i to, no nismo se kanda razumeli ovo je obrnuto od onoga sto meni treba Hocu da sadrzaj koji se nalazi na android telefonu pustam na ekranu mac monitora.
Probao sam i to, no nismo se kanda razumeli ovo je obrnuto od onoga sto meni treba Hocu da sadrzaj koji se nalazi na android telefonu pustam na ekranu mac monitora.
instaliras na Lion ,XBMC,i u njegovom podesavanju aktiviras AirPlay funkciju......
na Androidu instaliras neki od programa(navescu ti ispod),i kad pokrenes te programe....on te pita,da li zelis da recimo video ide na telefonu ,ili na AirPlay uredjaju.....(ja to koristim,samo sa AppleTv)i odlicno radi,bez trzanja....
a mozes da probas i program AirMac....mada sam ja odusevljen sa prvom varijantom.... http://code.google.com/p/airmac/
ovu su ti ispod programi koji rade odlicno na Androidu....i svi su Free....
-AppleTV AirPlay Media Player
-ZappoTV
-Taglists by Eye-C