Šta je novo?

DL Manager za Operu 8.0 Beta 1

• Začetnik teme Začetnik teme Vule
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vule

Čuven
Učlanjen(a)
19.03.2004
Poena
710
Jel postoji uopste neki? Poludecu... Uplatio sam 256kbps Flat, DL ide jako lepo, 30-35 KB/s, ali UVEK kod velikih fajlova (30-40MB) pukne negde na pola kod Operinog us*anog DL managera... Zbog cega, nemam pojma, veza je non-stop savrsena, surfujem bez ikakvih problema za to vreme, sve lepo otvara, znaci nije problem do konekcije nego do same Opere, tj. njenog DL managera... Ajde preporucite neki, probao sam 6-7 komada, ali ni jedan jedini nema integraciju u Operu...

I kod mene se to desava sa firefox-ovim DL,ali to mislim da je do kablovskog operatera,jer mi se cesto desava da se na vrlo kratko vreme prekine veza sa icq serverom i tada pukne DL,a taj prekid se pri surfovanju i ne oseti....Znaci samo uzmem link iz firefox-ovog DL i skinem fajl sa flashgetom....

Ne, kod mene definitivno to nije problem... Jer, sa IE lako skidam, sa Firefox-om takodje, o Download Express-u da ne pricam... Jednostavno, do Opere je...

A sto se tice ICQ-a, odustao sam ooodavno, to je najvece ****** u istoriji chat-a... Predji lepo na Trillian 3.1 i zaboravi na probleme vezane za nenormalno mnogo diskonektovanja ICQ-a...

Hvala na preporuci....probacu ga....

p.s.Mislim da se stariji flashget imao tu integraciju(sa starijim operama)...mozda ima neka novija verzija....

Poslednja izmena:
skinete plugin i za Operu i sa Firefox... pogledajte zvanichni saj Fleshgeta...sekcija downloads... npr. za FireFox imate opcije Extensions pa tamo nadjite FlashGot...

Ta Opera 8.0 je beta verzija. A svi programi koji su beta verzije imaju nesto lose u sebi. Tako da ti preporucujem da skines lepo Operu 7.54 i mislim da ce sve biti u redu. 🙂

Operin dl manager se ponasa tako kako je Vule opisao kada je sistem iza Zone Alarma...

meni je flasget radio to sto vule pominje, na kraju zavrsi fajl ali je fajl korupt do jaja...

koristim po malo operu 8b1 i primetio sam da nešto nije u redu sa dl menadžerom. pre toga sam koristio 7.54 i sve je bilo OK. izašla je opera 8b2, probaj nju ili 7.54.

Ma sad koristim Opera 8.0 Beta 5 i problemi sa downloadom su nestali. 'Fala svima koji su pokusali da pomognu...

Pozdrav!

Gde ste našli Opera 8 5 kada je tek u 2-oj fazi.

Pardon, Opera 8.0 Preview 5... Ma koja god da je, odlicno radi. Konacno.

Nazad
Vrh Dno