Šta je novo?

Dizanje Q3 servera

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Imam jedan problem. Digao sam Q3 server koji je dostupan online ali svi koji zele da se zakace na mene dobijaju poruku Mis-Typed CD Key.

Setovao sam sv_strictAuth na 0 ali ne pomaze. U pitanju je Q3 sa poslednjim patch-em bez OSP-a.

Ideje? :)

Poslednja izmena:
Daj adresu tog servera da malo igramo

daj adresu,daj adresu,daj adresu,daj adresu,daj adresu,daj adresu,daj adresu,daj adresu,daj adresu,daj adresu,daj adresu,daj adresu,daj adresu,daj adresu,daj adresu,daj adresu,daj adresu,daj adresu,daj adresu,daj adresu,daj adresu :D.
Nisam igrao sto godina,a sad kad mi se igra,nemogu da nadjem nijedan free server :wall:

Da ne otvaram novi thread:
Kako da podesim da mi Q3 radi u wide rezoluciji (1680x1050), a da se ne skuca :mad:?
Znači, lepo podesim u cfg fajlu ovo:
Go to <gameDir>\baseq3. Edit q3config.cfg (preferably with textpad and edit these lines:

seta r_mode "x" Change the x to -1.

seta r_customwidth "x" seta r_customheight "x" Change the x-values to set your resolution.

seta cg_fov "90" Set this according to your preference. 100 is recommended for 16:10 resolutions and 105 is recommended for 16:9 resolutions.
ovo sam inače našao http://www.widescreengamingforum.com/wiki/index.php/.ini_%28Widescreen_method%29

Na lap topu sa 7300go se skucava, kao i na drugom kompu sa 8600Gt.
Da li neko zna odgovor?
Naravno, ja sam uvek za to da se dogovorimo da se nađemo u neko vreme koje svima odgovara, pa da opalimo po starom dobrom kvejdži 3
Molio bih znalce da kažu koja verzija igre je potrebna i sa kojim pečevima da bi to radilo kako treba :D, plizzzz,)

Moj server, ako se tako moze nazvati, ima slab bw i nije za vise od 3 coveka...ali, ako nadjem DOBRO uputstvo kako da podignem Q3 server na linuxu, mozemo nesto da sredimo :)

Radi isto kao i ono sto sam ti napravio. Treba samo nesto iscackati po linuxu pre pokretanja, imas uputstvo na wikipediji verovao ili ne :)

2 kUdtiHaEX: Da nemaju korisnici ilegalne kopije q3??
Salu na stranu, pokusaj da iskljucis prijavljivanje master serveru.
set sv_master1 ""
ili zabrani konekciju ka njima nekako. Mislim da ih ima nekoliko sv_mastera. Naravno da sve ovo pricam napamet prema secanju od pre par godina. Klijenti ni ne moraju da imaju cd key, nego samo server, ako se dobro secam.

2 R_U_S: a ostatak configa?? Probaj da se vratis na default pa onda otkucas te tri komande u konzoli (preskoci zasad cg_fov), samo dodaj jos na kraju vid_restart.

Vrh Dno