Šta je novo?

DivXG400 problem

jddipqd

Čuven
Učlanjen(a)
17.10.2000
Poena
725
Kombinacja ZoomPlayer 3.1 i DivXG400 2.83
Kako da namestim da titl bude u praznom delu ekrana kod widescreen filma?
Opcija 'Use Leftover Space for subtitles/OSD' je čekirana u G400 kao i 'Overlay area covers entire window area' u Zoomu (probao sam i sa svim kombinacijma - neće nijedna :().
Jel ja to nešto radim pogrešno ili? :confused:

Gledaj da ti je ime title-a isti kao i fajl filma, npr. "bendoverbabes.avi" = "bendoverbabes.sub/srt"

Da, to radi samo ako se titl automatski učitava.
Ako ga sam učitavaš sa file-selektorim, neće dodati crni okvir, te neće moći ni titlovi tamo.

Drunk Devil je napisao(la):
Da, to radi samo ako se titl automatski učitava.
Ako ga sam učitavaš sa file-selektorim, neće dodati crni okvir, te neće moći ni titlovi tamo.
Jel ima neki directshow displayer koji može da crta titlove po celom ekranu a da ima file-selektor?
Nije opcija da imena filma i titla budu ista.

Drunk Devil je napisao(la):
Koliko sam shvatio on ima samo auto-loader a to mi ne odgovara. Ili možda grešim?

jddipqd je napisao(la):
...

Koliko sam shvatio on ima samo auto-loader a to mi ne odgovara. Ili možda grešim?

Moze da se podesava kada ce da se ucitava, slicno kao i kod DivXG400.

jddipqd je napisao(la):
...

Ima raznih verzija jedna sa autoloaderom koja je grozna i ona gde ga sam startujes sto je takodje prica za sebe...

star

BS player jeste malo starije generacije, ali ako sam te dobro shvatio sa njim titl mozes pomerati po celom ekranu

a probaj i mv2player

Ma BSPlayer je zakon

Nazad
Vrh Dno