Šta je novo?

divx u WinMediaPlayeru?

mihailo

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
Nisam imao potrebe da ga koristim za gledanje divx-a,ali sam se bas iznervirao kopajuci po podesavanjima player-a da bi ga naterao da mi pusti film (i jos uvek ne uspevam).Film prepoznaje i tretira kao muziku.XP Win je u pitanju, a ako neko moze da mi pomogne,neka napise koji red.:mad:

pa moras da imas instalirane divx codec-e... imas sve sto ti treba na dvd.box.sk

btw sve sto ti je potrebno dobijes i na skoro svakom disku na kome se nalazi neki film...

mihailo je napisao(la):
Nisam imao potrebe da ga koristim za gledanje divx-a,ali sam se bas iznervirao kopajuci po podesavanjima player-a da bi ga naterao da mi pusti film (i jos uvek ne uspevam).Film prepoznaje i tretira kao muziku.XP Win je u pitanju, a ako neko moze da mi pomogne,neka napise koji red.:mad:

Batali Media Player XP i koristi 6.4, on nema takvih problema (hint: već ga imaš instaliranog u istom direktorujumu pod imenom mplayer2.exe)

Bas bruka,ne mogu da verujem...Ostao sam i bez divx codec-a posle "uspesne" sestrine operacije na kompu.:mad: :mad: :mad:

prvo reinstaliraj divx codec. Nakon toga setuj da ti media player bude default player za taj tip fajlova, ja sam namestio da mi BSplejer bude default, od tada mi media player filmove tretira kao muziku. Znaci ne trpi sporednu ulogu :)
BTW media plejer sux za gledanje bilo kakvih duzih filmova jer mu je slider prekratak pa je tesko skakati na neku blizu scenu :(

pozdrav

BodyRemover je napisao(la):
BTW media plejer sux za gledanje bilo kakvih duzih filmova jer mu je slider prekratak pa je tesko skakati na neku blizu scenu :(
6.4 ima najduži slider koji može da se napravi... zauzima celu širinu ekrana u fullscreenu :)

Sto se tiče WMP 8.0 on ima dosta boljki oko DivX filmova. Gledao sam dosta filmova na win Me sa WMP 7.1 i sve OK. Kada sam prešao na WMP 8.0 (dakle, player u win XP-u) počele su se dešavati i meni takve stvari.

Probao sam svasta, ali dosad nista nije pomoglo. Neki filmovi rade (većina), a neki nikako.

Skini Nimo Codec Pack i reshi se svih problema sa kodecima vezanim za Divx + shto imash programche koje ti pushta titl u Media Playeru

Nazad
Vrh Dno