Šta je novo?

divx u dvd problem POMAGAJTE HITNO

filipos

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
705
Napravim ja od divx u dvd (koristim Nero 7 za prebacivanje), ali problem nastaje kada film pustim na kompjuteru slika je ok, a kada pustim na kucnom bioskopu sa leve i desne strane mi je isecena slika. Fali mi oko 5cm slike sa obe strane.

Kako ovo da ispravim? Da li gresim pri prebacivanju?

Probaj sa SantaDvD. Nisam imao problema s istim.

filipos je napisao(la):
Napravim ja od divx u dvd (koristim Nero 7 za prebacivanje), ali problem nastaje kada film pustim na kompjuteru slika je ok, a kada pustim na kucnom bioskopu sa leve i desne strane mi je isecena slika. Fali mi oko 5cm slike sa obe strane.

Kako ovo da ispravim? Da li gresim pri prebacivanju?
Probaj ovaj vrlo brz i jednostavan program koji moze i DivX i XviD fajlove zajedno ( istovremeno ) da pretvori u DVD zajedno sa menijem. Program nije veliki i zove se VSOConvertXtoDVD. ;)
Odlicno i jako brzo radi konverziju i odma reze na DVD medij.
Pozdrav!

a zasto ovoliko istih tema?!?!

Promeni program

Nikad to nisam radio sa Nerom, i nije bilo problema. Ima gomile alata za to WinDVD creator ili poseti Ulead web site i nacices gomile programa za DVD mesec dana trajal itd.

Adi je napisao(la):
Nikad to nisam radio sa Nerom, i nije bilo problema. Ima gomile alata za to WinDVD creator ili poseti Ulead web site i nacices gomile programa za DVD mesec dana trajal itd.
Adi jesi li procitao moj post. Za ono sto ti kazes treba fajl prvo pretvoriti u MPEG 2 ( sa strogo definisanim rezolucijama ) kako vecina programa za DVD autoring radi.
Ovo programce je nesto sto nijedan drugi slican program ne radi. A to je da mozes staviti u njega MPEG 1 i 2 bilo koji AVI, DviX pa cak i zeznuti WMV format i on ce brzinom svetlosti od toga napraviti direktno VOB strukturu i rezati sa menijima koje sam odaberes na DVD medij.
Ja jos nisam video ni jedan slican program za DVD autoring a da moze skoro sve u DVD. Jete da to nije ono sa video i audio montazom i efektima, pa tranzicijama ali obavlja posao kada zelis da neki snimak uskladistis na brzaka na DVD. I rezultati su mu odlicni u smislu kvaliteta rekompresovanog materijala. ;)

Nazad
Vrh Dno