Šta je novo?

DivX to SVideoCD & subtitles ?

• Začetnik teme Začetnik teme Golden
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Golden

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
660
dakle uspem da konvertujem DivX u Svideo CD ali hteo bi da ubacim i prevod, pa me interesuje kako to da uradim ?
Palo mi je na pamet da preko nekog filtera u Virtual dub-u unesem, ali nebih zeleo da kvarim kvalitet slike pomovnom rekompresijom ?

Ima li resenja ?

Ima. Podesiš da preko FFD-a ide video i uključiš u FFD titlove. Onda pustiš npr. Nero Vision Express da odradi konverziju u SVCD i dobiješ urezane titlove u sliku.

logicno 🙂 ali nisam imao pojma da neki program ekranski iscitava fajl, bar sam ja tako mislio 🙂
probacu

To je valjda zbog onog "direct show filter plugin" 🙂

@moderator

imas boli glava program DVD2SVCD, po imenu je konverzija dvd-a, ali moze i divx...

Zasto je program super?

Zato sto je AIO, all-in-one,

ja imam dvd-player, koji ne cita SVCD titlove, pa sam`lepio` titlove...
kada ga podesis, on ti sve zavrsi i napravi .bin i .cue fajl...
npr. postoji plug-in za dvd-e koji ne citaju SVCD /samo VCD/ koji ubacuje header od VCD-a tako da simulira da je VCD, au stvari je SVCD...

imas na sajtu http://www.dvdrhelp.com/ dosta tutorijala...

na forumu sajta www.doom9.org imas sobe za pocetnike i napredne za taj program....

da ne duzim, ali hoces, na PM mi ostavi telefon, pa cu te cimnuti da se jos cujemo...

Pozdtav

deki30

Hvala ti deli za info, probacu ga, mada sam korisio Unlead DVD, ali imam problema sa sihronizacijom kada jedan avi delim iz njega moram izgleda izdeliti preko V.Dub-a pa onda preko ovog programa koji ce zavrsiti, ali svejedno skidam i DVD2SVCD

slusaj, nista ti ne delis, sve on radi automatski, samo odredis bit-ratu...
moras imati neki od sledecih programa CCE, TMPGEnc, Canopus procoder.

jedino u startu sa V.Dubom kovertujes film.avi tako da je video-copy, a audio koverzija u WAV...

Pozdrav

deki30

Nazad
Vrh Dno