Šta je novo?

divx titl za primal fear i red dragon

nidzoni

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
619
Jer ima neko ljudski titl (srpski ili hrvatski sve jedno) za Primal Fear i Red Dragon (1 Cd)? Ove sto ja imam u oba slucaja, zure
[email protected]

E mogao bi i meno za Hanibala (RD) !
Ja doveo drushtvo da gledamo , a ono neki titl ne daj boze (pola ima , pola nema)...Hteli su da me zrtvuju :D !!!

izgleda da je rec o istom, posto i ja imam taj problem. Cim nabavim, postavicu ga na bench

red dragon 1 cd srpski

Hvala za Red Dragon!:D

austin je napisao(la):
red dragon 1 cd srpski

cheers
Smorio sam se...malo je falilo da me zapale al sad sam im javio da je sve Ok..Hvala once again

I ja se zahvaljujem za red dragon.:wave;

nidzoni je napisao(la):
Jer ima neko ljudski titl (srpski ili hrvatski sve jedno) za Primal Fear i Red Dragon (1 Cd)? Ove sto ja imam u oba slucaja, zure
[email protected]

Pa ako je samo pomeren ravnomerno da zuri, imas da podesis u player-u da titl kasni ili zuri koliko hoces, e a ako je bez nekog pravila razdesen onda nista.cheers

Titl u Primal Fear zuri. Podesio sam delay time u Rad Lghtu na late i probao sve moguce kombinacije. U pocetku ide dobro, ali posle par minuta se pocne da se gubi i to postaje mnogo zamorno. :confused:

nidzoni je napisao(la):
Titl u Primal Fear zuri. Podesio sam delay time u Rad Lghtu na late i probao sve moguce kombinacije. U pocetku ide dobro, ali posle par minuta se pocne da se gubi i to postaje mnogo zamorno. :confused:

Skini DivxTools sa net-a. Ja sam skinuo neku verziju 0.8.55 i uradio mi je posao.

Nazad
Vrh Dno