Šta je novo?

divx spotovi u dvd sa menijem

dOvLo

Slavan
Učlanjen(a)
24.11.2005
Poena
309
Eh ovako,mozeli mi netko pomoci imam jedan problemcic...
Htio bi svoje spotove koje sam snimao sa tv recemo ima ih 70 i u divx formatu su i kada ih stavim u neri u DVD-video,lijepo napravim onaj izbornik i ima 4-5 stranica,ali sada to nije vazno,tocno stanu na jedan DVD,ali kada pocnem da przim pise nesto transkoding i pise mi total progres i remaining 4h i 40min...I ja ga ostavim preko noci da to odradi ja ujutro nista nije zavrsio stao...

U glavnom moje je pitanje kako da napravim DVD-video sa izbornikom i da u njemu pritisnem onaj prozorcic sa spotom i da njega svira i tako da stavim 70tak spotova,a da ne traje toliko dugo to przenje???

Kao prvo treba ti programcic da napravis menu tj. da na tom glavnom ekranu vidis sve linkove tih spotova.

Auto Play Menu Builder
http://www.linasoft.com/files/apmbld51.zip

Kad sa njim napravis kompletan menu onda sve to rezes sa Nero-m ali pri izboru rezanja izaberi DATA, a ne kao do sada DVD Video (ovo biras samo kada rezes neki DVD film koji se sastoji od .vob i .ifo file-ova)

Ovako odradjen DVD je ustvari arhiviranje svih tih spotova na DVD mediji sa menu-jem sto znaci da ce ti svi ti spotovi i dalje ostati u divx formatu. Ukoliko to zelis da gledas na standalone DVD player-u onda on mora da podrzava DivX reprodukciju.

Nadam se da ces uspeti.

Nazad
Vrh Dno