Šta je novo?

DiVX Problem

• Začetnik teme Začetnik teme M-tech
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

M-tech

Čuven
Učlanjen(a)
09.01.2005
Poena
630
Imam problem sa prikazivanjem DiVX-a na TV-u. Graficka Asus 9550GE prikazuje sve drugo: desktop, igre , DVD filmove... ali kad pustim DiVX samo se otvori prozor i nista drugo ( probao sam vise razlicitih plejera ). Drajveri su novi Omega 4.12. i ne razumem gde je problem. Na monitoru sve radi O.K.
Mozda mi treba neki novi codec?
Kada sam imao FX5200 isti problem sam resio instaliranjem novih drajvera, ali ovi su novi. Nadam se da imate neko resenje, ali bez skidanja novih drajvera.

Problem je u tome sto overlay ne salje na secondary display. Setuj da ti je TV primary display ili jos bolje ukljuci theatre mod, to je najelegantnije resenje.
E sad cekam sledece pitanje 'a kako da vidim titlove na TV-u?' 😀

E, ali sada nemam DiVX sliku na monitoru. Kako da namestim taj theatre mod na TV-u?
Inace , vidim titlove na TV-u.
Sa FX5200 i Nvidiom je bilo mnogo lakse, namestis na clone i uzivas.

Overlay ne moze da bude na oba mesta istovremeno. Mozes da izaberes neki drugi mod prikaza u plejeru, pa ce tako raditi na oba displeja.
Theatre mod je bas i pravljen za filmove, on detektuje kada se ukljuci overlay i automatski ti baci samo njega na TV. Theatre mod se ukljucuje u Display Proerties-ima na tabu overlay.

Nazad
Vrh Dno