Šta je novo?

Divx problem..

Swiper

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
765
Od kada sam kupio nvidia gf2 mx400 tv out imam problem sa divx-om... filmovi u svim playerima se odvratno koche i seckaju... jedino bsplayer radi ok mada se cesto desi da se ukoci i da mi je samo beo ekran dok ne odem na end task... i jos nesto.. svaki put kada mi se pusti film prijavljuje "overlay failed".. pomoc??
ranije sam imao voodoo 3 2000 i sve je radilo ok... formatirao sam sada disk i stavio win2k [koji je bio i ranije], directx8, sve divx codece probao i najnovije drivere za karticu i opet nece... inache imam celeron633@712 i 256 rama...

Ko je proizvodjac tvoje sadasnje graficke (pretpostavljam Eagle tj. noname) a koja je graficka koju si imao ranije pa DIVX nije seckao?

U principu, moze biti da je do detonatora pa probaj par istih (40.72, 41.09...).

Re: Re: Divx problem..

omnik je napisao(la):
Ko je proizvodjac tvoje sadasnje graficke (pretpostavljam Eagle tj. noname) a koja je graficka koju si imao ranije pa DIVX nije seckao?

U principu, moze biti da je do detonatora pa probaj par istih (40.72, 41.09...).

imao sam voodoo 3 2000,napisao sam vec:)) a inache probao sam 41.09 i isto se desava ... a sada sma trenutno na bajatim 30.82 :)
inache Eagle je proizvodjach sadashnje kartice
da li je moguce da secka zbog refresh rate-a?? [lupam, negde sam i to chuo] drzim ga na 800x600@60Hz jer je monitor prastar i ne moze vise...

Meni se desavalo slicno sa Eagle Gf4MX460 koji je seckao u full screenu. To sto ti prijavljuje "overlay failed" je verovatno zato sto ti je ukljucen clone pa na TV out-u ne radi overlay. Moguce je da zato i secka. Sa druge strane proveri na koliko si stavio CPU quality u okviru DivX podesavanja. I testiraj svoju karticu kod nekoga ako mozes.

Vrh Dno