Šta je novo?

DivX Pro 6 Create Bundle - besplatno!

• Začetnik teme Začetnik teme MR.BIG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

MR.BIG

Slavan
Učlanjen(a)
23.12.2004
Poena
350
To celebrate their 5th Anniversary, the guys over at DivX are giving away licensed copies of their Create bundle for Windows. This includes both the DivX Pro 6 Encoder and the professional player. Usually DivX charges $19.99 for this so head on over and grab your serial.

http://www.divx.com/anniversaryoffer/

Hvala na obavestenju :wave:
Izgleda da su se ugledali na Operu koju je za nekoliko dana,od kada je free skinulo preko 2.4 miliona ljudi, lepo, lepo!

Poslednja izmena:
Pa toliko otprilike i vredi... :d A sad ozbiljno, taj Create Bundle je prilično nedovršen. Može samo da se bira 3-4 profila bez ikakvih podataka osim da je jedan za home theater, drugi za PDA, treći... i može da se izabere dužina fajla 2GB i 700MB ili koliko ispadne. I to je sve.
Navodno se čeka DrDivX2 koji će raditi sa DivX6 (sadašnji DrDivX može da se instalira pre DivX6 ali će koristiti svoj 5.2 kodek) i biće izgleda isto besplatan.

A mogli bi povodom rođendana malo da porade i na kvalitetu... XviD je i dalje bolji od DivX-a (6)...

Ja sam ubacio dve različite e-mail adrese i ni na jednu mi nije stigao nikakav s/n.

Budi strpljiv. Stize, ali kasni (makar je meni kasnio) 3 sata, otprilike.

Prođe i 3 sata a meni i dalje ništa ne stiže.

Sorry! The one-day DivX five year anniversary giveaway has ended.
(Try checking back in September, 2010.).

pozdrav

ja sam dobio serijski broj 😀
baš je *******...

bedaq što ja ovo neću koristiti 🙁
navikoh se na XviD

a ovaj serijski ću dati burazeru ako nije stigao da uzme sebi svoj

Mada su se ovi XviD-ovci malo ulenjili, poslednje sto je izaslo je 1.10 beta koji, da kucnem u drvo, radi lepo.

Glavni čovek XviD-a je napustio projekat, tako da na njemu sada rade drugi ljudi... verovatno zbog toga ide sporije (doduše dogurali su do vrlo visokog nivoa, jedini sledeći logičan korak je ubacivanje h.264 podrške)...

ZorMi je napisao(la):
Pa toliko otprilike i vredi... :d A sad ozbiljno, taj Create Bundle je prilično nedovršen. Može samo da se bira 3-4 profila bez ikakvih podataka osim da je jedan za home theater, drugi za PDA, treći... i može da se izabere dužina fajla 2GB i 700MB ili koliko ispadne. I to je sve.
Navodno se čeka DrDivX2 koji će raditi sa DivX6 (sadašnji DrDivX može da se instalira pre DivX6 ali će koristiti svoj 5.2 kodek) i biće izgleda isto besplatan.

Izvini a gde ima da se podeshava od 2GB to 700MB. Ne mogu da nadjem.

Inache stigao je serial. Cheka se al' stigne na kraju.
On je samo neki drag and drop, a MPEG2 plug-in ostaje trail dok se codec dobija za DZ.

I ja nisam nasao te opcije(za 2GB ili 700MB) ali sam pokusao da preko virtualdub-a izvrsim konvertovanje i tamo ima vise opcija, ali dzaba sve to kada nece da odradi konverziju.

The pocetnik je napisao(la):
I ja nisam nasao te opcije(za 2GB ili 700MB) ali sam pokusao da preko virtualdub-a izvrsim konvertovanje i tamo ima vise opcija, ali dzaba sve to kada nece da odradi konverziju.

Ma kako nece. Meni radi. Virtual dub 1.6.7 1-pass. vidim Feedback Windows u toku konpresije. Kako je kod tebe. jel mozesh da pochensh konpresiju. Cool divx 6 pro za DZ. jedino je bedak shto MPEG2 plug-in ostaje trail. Ne znam shta to znachi al mislim da mpeg2 materila nece moci da ce codira bez njega ili ne.

Ne moze da zapocne konverziju jer javi gresku: The source image format is not acceptable(error code-2)
Znaci kao da je codec vec u upotrebi od strane nekog drugog programa, ali nije.

EDIT:I da koristim virtual dub 1.6.10 i Ivice pise se trial a ne trail....

Poslednja izmena:
Uspeshno konvertovan MPEG2 materijal sa VirtualDub-MPEG2. Za sada radi, mada mislim da ima bug-ova. Oce da pukne pri konpresiji nekih mpg fajlova(spotova) al' ja mislim da je to zbog audia a ne videa.

@The pochetnik: Verovatno pokushavash da progurash ono shto ne moze chim ti javlja takvu greshku. Josh samo da se proba u AutoGK-u a mislim da ce i tu da radi.

Ako cekate serial a koristite yahoo mail pogledajte u nepozeljne mailove jer je kod yahoo-a proglasen za spam. Za svakog ponaosob mozete ga selektovati i oznaciti da nije pa cete ga naci u inbox-u.

@H.U.D : Pa nisam [😀]
@all:
Provalio sam u cemu je bio problem sa kompresijom, jednostavno nece da odradi kompresiju fajlova sa vecom rezolucijom od 720x540 tj. prijavljuje onu poruku, dok sa manjom ili istom radi sasvim ok.

da li i vama pod Properties AVI-ja koji je dobije DivXPro6-icom piše DivX5?

Gspot isto prijavljuje DivX 5 ili divx50

aha, dobro je 😀

andjelkoyu je napisao(la):
da, i biće open source...
Da, već "postoji" inače nepostojeći open source Dr.DivX 2.0. Malo je čudno da projekat za koji se tvrdi da ima fenomenalne performance nema ni jedan fajl, ni jedan screenshot, nema spiska developera...

http://expandinglimits.com/drdivx/

ivica je napisao(la):
Gspot isto prijavljuje DivX 5 ili divx50

momsab je napisao(la):
da li i vama pod Properties AVI-ja koji je dobije DivXPro6-icom piše DivX5?

Pronasao sam odgovor na ovo jer i mene je mucila ista stvar, odgovorio sam ovde :
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=81402&highlight=Gspot
Evo Copy & Paste:

"DivX 6 zadrzio istu identifikakaciju kao i DivX 5 zbog kompatibilnosti.
Jedini nacin da se prepozna DivX 6 je metadata koju daje Gspot (koristim v2.52 beta) o Divxu. Divx 6 treba da ima b1571p ili vise na kraju, sve ispod toga je verzija5.
Recimo kod mene Gspot prijavljuje metadata "DivX503b1594p"
Ovde je lepse objasnjeno:
http://forums.divx.com/groupee/forums/a/tpc/f/201101651/m/669109452/r/633103852 "

Nazad
Vrh Dno